The Scandinavian blandt kontinentets 40 bedste

30. september, 2019

The Scandinavian blandt kontinentets 40 bedste

Det ansete britiske golfmagasin, Golf World, har i den seneste udgave en oversigt over de 100 bedste golfbaner på det europæiske fastland, som er en vurdering, de laver hvert andet år.

Og det er med stor fornøjelse, at vi kan fortælle, at begge vores baner her på The Scandinavian ikke bare er mellem de 100 bedste, men er vurderet til at være blandt kontinentets 40 bedste baner.

Old Course får i år en flot placering som nr. 38, mens New Course er helt oppe som nr. 28. Det betyder, at vi på The Scandinavian, som det eneste sted på kontinentet, kan tilbyde hele to baner blandt de 40 bedste på ét og samme sted.

Det vil også sige, at vi har modtaget en højere placering end velkendte golfrejsemål i eksempelvis Sydeuropa.

Det er vi naturligvis meget stolte af, men vi vil naturligvis fortsætte arbejdet på at udvikle begge baner, så vi også i fremtiden kan måle os med de ypperste på kontinentet.

Så skynd jer ud og nyd to af kontinentets bedste baner, mens vejret stadig er til det.

Vi vil i samme ombæring gerne slå et slag for vores kommende medlemsrejse til Lofoten Links i Norge. Banen er placeret som nr. 46 på Golf World’s liste. Men Lofoton Links indtager faktisk pladsen som den mest mindeværdige bane af alle på listen OG som den, som er anlagt i de mest naturskønne omgivelser. Så hvis du ikke allerede har tilmeldt dig denne unikke golfoplevelse, kan du gøre det her

Fakta:

Danske golfbaners placering på Golf World top 100 (kontinental Europa). I parentes placeringen ved seneste ranking.

Nr. 28: The Scandinavian New Course (35)

Nr. 33: Lübker Golf (Sky & Sand) – (33)

Nr. 38: The Scandinavian Old Course (37)

Nr. 41: Great Northern (Ny på listen)

Nr. 68: Esbjerg Golfklub (Marbæk) – (72)

Nr. 89 Holstebro golfklub (Skovbanen i Råstad) – (86)

Se Golf World Ranking  her 

 

Om Golf World Ranking:

Vurderingen af de bedste baner i Europa foretages hvert andet år af i alt 18 uafhængige eksperter, som ikke er associeret med de vurderede baner, og som er geografisk spredt ud over kontinentet. Vurderingen er således ikke påvirket af medlemmer eller andre, som har personlige eller kommercielle interesser i at promovere en bestemt bane