Om os

 

David Shepherd – CEO

David tiltrådte jobbet som CEO på The Scandinavian i november 2016 efter otte succesfulde år i Portugal på det prestigefyldte Golf Resort Monte Rei. Før David flyttede til Portugal var han en del af seniorteamet på The Belfry som flere gange har hosted Ryder Cup. David er uddanet PGA-professional og medlem af det britiske PGA.

David bringer stor viden og mange færdigheder med sig til Scandinavian. Ud over David´s PGA-kvalifikationer har han en grad i Business Management fra Lincoln University.

Signe Jørgensen – Sales & Business Development Manager

Signe kom til The Scandinavian i november 2015 efter seks år som salgschef for en mindre hotelkæde i Danmark og har gennem en længere årrække arbejdet succesfuldt med forretningsudvikling af virksomheder indenfor hotel og golfbranchen.

Signe har en videregående uddannelse indenfor international handel og bringer stærke kommercielle kompetencer til The Scandinavian.

Signe har spillet golf siden hun var 9 år, er tidligere elitespiller og har stor interesse i professionel golf.

Russell Anderson – Course Manager

 

Russell blev ansat på The Scandinavian som Course Manager i 2006, hvor han tog stor del i både konstruktionen og udviklingen af de forskellige faser i grundlægningen af banerne. Russell har siden åbning af banerne været ansvarlig for greenkeeper teamet. The Scandinavian drager store fordele af de færdigheder og erfaringer

Russell har erhvervet sig gennem hans 32-årig karriere inden for greenkeeping. Russell kommer fra Ayrshire i Skotland og flyttede til Wentworth i London, hvor han tilbragte en succesfuld periode med læring fra de bedste greenkeepere i branchen. Efter Wentworth blev Russell kontaktet af Celtic Manor i Wales, hvor han efterfølgende flyttede til og var med til at opbygge banerne, herunder værtsbanen for Ryder Cup i 2010. Russells første job som Course Manager var i Cardiff en privat golfklub for medlemmer.

Efter en vellykket periode i Cardiff flyttede Russell til Danmark med sin familie.

 

 

 

Marianne Anderson – CFO

Marianne kom til The Scandinavian som Økonomichef i marts 2009 efter syv år som Senior Finance Business Partner for en del af Lloyds Banking Group i Cardiff, Wales. Marianne har en bachelor i erhvervsøkonomi og finans fra University of the West of Scotland og en regnskabsuddannelse fra the Chartered Institute of Management Accountants (CIMA).

Igennem sin karriere, har Marianne arbejdet som finanspartner i kommercielle virksomheder med fokus på strategi, forretningsudvikling, og økonomiske planlægning.