Proshop

Pro Shoppen på The Scandinavian er placeret i forlængelse af klubhusets reception, og tilbyder et bredt udvalgt af spændende produkter fra anerkendte golfmærker.

Pro Shoppen råder over et spændende udvalg, der tilgodeser både de klassiske og mere tekniske ønsker til golftøj – uanset om det er tøj eller udstyr. Vi samarbejder med de bedste internationale partnere, der sikrer at vi tilbyder spændende og varierede sommer og vinterkollektioner på The Scandinavian.

Alle kollektioner udvælges således nøje til The Scandinavian og leveres naturligvis med The Scandinavians logo. Vores personale er uddannede i samtlige af vores produkter og du kan derfor altid få kvalificeret vejledning.

 

Leje af udstyr

The Scandinavian tilbyder leje af elektriske trolleyer og golfbiler (ClubCar-buggy). Manuelle trolleyer kan benyttes gratis. Golfsæt kan lejes, og du kan vælge mellem Titleist, TaylorMade og Callaway.

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.Læs mere her

OK