Om Banerne

Old Course og New Course er begge designet af Bruce Charlton, President og Chief Design Officer, Robert Trent Jones II Golf Architects. Banerne er anlagt fra 2006-2010.

36 huller i naturskønt område

Robert Trent Jones II Golf Course Architects har formået at genskabe naturens skønhed og dyreliv i The Scandinavians 200 hektar skovrige område.

Designet blev udviklet ud fra et krav om, at spillerne skulle bruge alle våben i deres bag på en runde, og at der skulle være fem teesteder, så spillere på alle niveauer kan nyde spillet.

The Scandinavian er anlagt med jord, sand og kompost i en nøje udmålt blanding der danner det perfekte fundament på både teesteder, greens og fairways.

 

 

Greens, som er anlagt med krybende hvene-græs, plejes omhyggeligt med singlecut-klippere for at give bolden en konstant hastighed og det bedste rul.

Banerne kan absorbere op til 100 mm regn i timen og stadig være spilbare. Vandet recirkuleres i søer og genbruges til at vande banerne.

 

 

 
 
 

 

New Course

New Course udfordrer spilleren med smalle fairways, hvor præsision i slagene og fastholdelse af et konstant fokus på course-management er en nødvendighed. Et af banens mest strategiske og præcisionskrævende huller er 11., som er anlagt på den tidligere riffelskydebane.

Visuelt kan New Course opleves smallere end Old Course med bunkere, der er placeret strategisk i bedste Trent Jones II-design. Det majestætiske 18. hul (Par 5) på New Course frister mange golfspillere til at skære en bid af hjørnet for at komme på green i to slag. Begge baner er designet af RTJII på en måde, så grådighed straffes – eller giver velfortjent bonus.

 

Old Course

Old Course er en bane med umiddelbar charme, hvor spillerne kan føle sig alene på næsten hvert eneste hul, selv om alle starttider er bookede. Banen har fem teesteder.
På Old Course er nøjagtighed vigtigere end længde. Alle fem Par 3-huller på Old Course rummer vandhazarder, der er en nøglefaktor, som understreger nødvendigheden af at vælge det rigtige jern.

Den 6361 meter lange bane fra back-tee giver yderlig udfordringer i form af hurtige og kuperede greens. 18 hul er et udfordrende Par 5 med vand, hvor præcision i alle slag er nødvendigt, inden spilleren bliver ført tilbage til det fantastiske klubhus.

 

Gallerier

Se banerne fra helt nye vinkler i vores gallerier