Medlemsrejser

NB! UDSKUDT PGA. COVID -19 – NY INFORMATION KOMMER SNAREST!

Norge – En unik golfoplevelse nær den arktiske cirkel

Fra 20. – 23. august 2020

Martin Thorbøll Pedersen og The Scandinavian inviterer til årets eneste medlemsrejse mod nordlige himmelstrøg i august 2020, hvor vi ser frem til en imponerende golfoplevelse i Oslo og på Lofoten Links.

Vi begynder rejsen med en runde golf på Oustsøen golf Club, efterfulgt af overnatning i det historiske Oslo med middag på Michelin restauranten, Statholdergaarden.

Vi tager herefter videre mod Lofoten i det absolut nordligste Norge og spiller 2-3 runder på Lofoten Links – forhåbentligt i nordlysets skær. Lofoten Links er en af de absolut mest private baner i Norge, udelukkende med adgang via båd og byder således på en unik naturoplevelse.

Inkl.  3 – 4 runder golf (Oustsøen og Lofoten Links)

NB! UDSKUDT PGA. COVID -19 – NY INFORMATION KOMMER SNAREST!

USA – Årets Ryder Cup højdepunkt

Fra 24. september 2020 – 1. oktober 2020

Camilla Brok inviterer til årets absolutte højdepunkt og én af verdens største sportsbegivenheder når Ryder Cup afvikles på Whistling Straits nord for Chicago i USA

Den ugelange tur byder naturligvis på adgang til Ryder Cup runderne lørdag og søndag, samt adgang til Picth-an-Run event med tidligere Ryder Cup spillere som værter.

Turen byder selvfølgelig også på uimodståelige golf oplevelser i området, herunder bl.a. Sand Valley, Mammoth Dunes, The Sand Box og Lawsonia samt unikke hotel- og storbyoplevelser. Alt sammen kogt ned til en fantastisk golf oplevelse du sent vil glemme.

Inkl. 5 runder golf (Sand Valley, Mammoth Dunes, The Sand Box og Lawsonia)

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.Læs mere her

OK