Spillere udtaget til talent program

4. marts, 2020

De første spillere udvalgt til The Scandinavian Talent Program

 

Vi er stolte af at kunne præsentere jer for de første deltagere i vores talent program. Som mange givetvis husker, så annoncerede vi i efteråret 2019 oprettelsen af talentprogrammet, som på helt unik vis er en støtte til unge, målrettede og særligt talentfulde golfspillere. Vi ved, hvor vanskeligt det er for unge danske golfspillere at slå igennem, og vi har derfor skabt nogle rammer som skal skabe de bedst mulige vilkår for at spillerne kan udvikle sig og få opfyldt deres ambitioner på golfbanen. Det handler om adgang til finansiel støtte, rådgivning og træningsmuligheder. Det handler også om at skabe et stærkt tilknytningsforhold til The Scandinavian og til alle jer medlemmer.

På The Scandinavian har vi heldigvis mange ekstraordinært talentfulde unge golfspillere, og netop derfor var det forventet at både ansøgningerne og niveauet hos de pågældende ansøgere var højt. Det viste sig at være rigtigt, men nu er processen for ansøgning og udvælgelse afsluttet, og vi har udvalgt tre medlemmer: Sebastian Friedrichsen, Frederik Birkelund og Louise Markvardsen.

De bliver de første medlemmer af The Scandinavian Talent Program, og vi ønsker dem al mulig held og lykke på deres kommende rejse.

Læse mere om  Sebastian, Frederik og Louise her:

_____________________________

”Alle tre spillere er ekstremt talentfulde, og jeg er sikker på at de, med deltagelse i The Scandinavian Talent Program, får de bedste forudsætninger for at nå deres mål. Jeg ser frem til at lære både Frederik, Sebastian og Louise at kende i løbet af de kommende år, og kan forhåbentlig være behjælpelige med gode råd og vejledning på deres spændende, men svære rejse”

Søren Kjeldsen
Ambassadør for The Scandinavian Talent Program

_____________________________

I løbet af året vil Sebastian, Frederik og Louise være meget på The Scandinavian, så hiv fat i dem og hør om deres oplevelser med programmet og andre spørgsmål I måtte have til de tre unge spillere.

Hvis du er interesseret i at støtte programmet og de tre unge talenter, kan du læse mere om mulighederne her

For yderlig information om Talentprogrammet her