Bliv Goodwill Sponsor

Goodwill Sponsor – The Scandinavian Talent Program

Du har givetvis set The Scandinavians meddelelser om det nye og ambitiøse talent program.

For at give de 3 nøje udvalgte talenter de bedste muligheder for at realisere deres drømme har vi etableret dette goodwill sponsor program, hvor du og din virksomhed aktivt kan støtte de 3 unge talenter på vej mod succes. Programmet er således etableret for at hjælpe og supportere de udvalgte talenter med deres ambition om at spille på allerhøjeste niveau i golf (European Tour/PGA Tour samt Ladies European Tour/LPGA).

De 3 talenter er; Louise Markvardsen, Frederik Birkelund og Sebastian Friedrichsen.

The Scandinavian Talent Program ønsker at etablere en platform for 3 unge og talentfulde medlemmer ad gangen. Platformen vil indebære dels finansiel support, dels management, sparring m.v.

 

Den finansielle support vil udgøre kr. 50.000 pr. år per person (dette beløb kan blive højere, afhængig af sponsorstøtten). Udstyrssponsorer støtter tillige, ligesom blandt andet Søren Kjeldsen og Arne Nilsson vil bistå de unge med råd og i øvrigt være ambassadører for programmet. Dansk Golf Akademi vil hjælpe med træning, tilrettelæggelse af turneringer, økonomi m.v.

Programmet indbyder til en to-årig periode, hvor de 3 unge golfspillere udvikler sig både på og udenfor golfbanen. Efter periodens udløb er det vores mål at så mange som muligt fortsat vil støtte en eller flere af de unge i deres videre golfkarriere med væsentligt større sponsorater og at der kan opbygges et stærkt sponsornetværk omkring dem.

 

Med et Goodwill Sponsorat får du mulighed for at profilere dig over for dine kunder og dit netværk og naturligvis med de allerede eksisterende sponsorer. Et Goodwill Sponsorat indeholder desuden følgende:

  • Navngivelse med logo på www.thescandinavian.dk (medlemsside)
  • Mulighed for at spille med talenterne i The Scandinavian Talent Program, hvor der også kan netværkes med de andre sponsorer
  • Løbende opdateringer via blogs fra spillerne i The Scandinavian Talent Program
  • Adgang til netværket omkring de 3 spillere

Pris, kr. 5.000,- excl. moms.

Betalingsinformation fremsendes umiddelbart efter din tilkendegivelse, og kan sendes direkte til din virksomhed eller dig personligt. Vi gør opmærksom på, at beløbet ubeskåret vil blive anvendt til spillerne i The Scandinavian Talent Program gennem dækning af deres udgifter.

Kontakt bestyrelsesmedlem Claus Abildstrøm eller Golf Manager Christian Gløet for yderligere information.

Claus Abildstrøm
cab@dandersmore.com
+45 4011 9121

Christian Gløet
cg@thescandinavian.dk
+45 48174020

På vegne af spillerne i The Scandinavian Talent Program samt The Scandinavian Golf Club takker vi for din støtte til vores unge talenter.

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.Læs mere her

OK