Samarbejdsaftaler med nationale og internationale golfklubber

Private partnerklubber

Som medlem har du adgang til spændende private golfklubber rundt i Europa. Vi arbejder løbende på at indgå nye samarbejder med golfklubber rundt om i verden.
Herunder kan du se de partnerklubber vi har aftaler med

Bemærk at vores partnerskab med La Zagaleta inkluderer at hvert medlem kan spille La Zagaleta max. seks gange om året!

NB! Bemærk at bookinger skal foretages to uger forinden den ønskede dato for spil.

IMG Prestige Network

IMG Prestige

The Scandinavian er medlem af IMG Prestige. IMG er et netværk baseret på gensidige aftaler mellem førsteklasses golfresorts og golfpartnere fra hele verden, som alle har en tæt relation til IMG. Som medlem har vi adgang til specialpriser, rabatter, fordele og privilegier, der tilbydes af de andre deltagende klubber og udvalgte IMG Prestige-partnere via IMG Prestige Concierge.

Tag et kig på link herunder og se de klubber du som medlem har adgang til.

NB! Bemærk at bookinger skal foretages to uger forinden den ønskede dato for spil.

 

Links2Golf Network

Links2Golf Network

The Scandinavian er medlem af Links2Golf Network (tidligere Pacific Links ) der er et netværk af  ekstraordinære særligt inviterede golfklubber over hele verden. Golfklubber der deler de samme værdier som b.la. kvalitet og private unikke rammer.

Vores medlemskab af netværket betyder, at du som en del af dit medlemskab, har mulighed for at spille nogle fantastiske golfbaner, som Yas Links i Abu Dhabi, PGA Catalunya i Spanien, Le Golf National i Paris og over 700 baner i verden.

Medlemskabet af Links2Golf Network er baseret på en gensidig aftale, som sikre at du udover at kunne spille på de forskellige baner også vil få en fordelagtig pris på minimum 50 % på den normale greenfeepris.

Vi var den første skandinaviske golfklub der blev optaget i netværket, vi tænker at det er et privilegium, at vi kan associere os med de fantastiske steder der er med i dette netværk.

Bemærk! at når du søger på klubber på Links2Golf website skal du under “TYPE” vælge “RECIPROCAL”

Du kan vælge at sende en booking forespørgsel direkte til Links2Golf på den klub du ønsker at bestille teetid på eller du kan bede receptionen hjælpe dig.

NB! Bemærk at bookinger skal foretages to uger forinden den ønskede dato for spil.