Ullna Golf Club

Ullna Golf Club er en af Sveriges smukkest beliggende golfklubber 20 km nord for Stockholm ved bredden af ​​søen Ullna i Österåker kommune.Den smukke banen der åbende i 1981 er designet af Sven Tumba en tidligere prominent svensk ishockyspiller og banearktiekt.Banen blev designet og udtænkt med det formål at være vært for store internationale turneringer på højeste niveau.I 80erne var Ullna den førende golfbane i regionen og i perioden 1983–1987 vært for Europa Tour turneringen Scandinavian Enterprise Open

 

Ullna er konsekvent blevet rangeret som en af ​​de fineste baner i Sverige og havde indtil midten af ​​1990’erne en uovertruffen position som den bedste bane i Stockholm-området Ullna er berømt for sine smukke omgivelser.

The Scandinavian har et samarbejde med Ullna GK , hvor vores medlemmer kan spille til Ullna’s gæstegreenfee pris på 1295 sek kr.

Der kan bookes starttid to uger inden spil. Starttid kan bookes ved at kontakte receptionen på: +0046 851 441 230. og oplyse man er medlem på The Scancinavian.

 

God fornøjelse !