Vinterprojekter og banelukning – opdateret!

6. november, 2019

NB! NEW COURSE LUKKER FOR SÆSONEN DEN 25 . NOVEMBER 2019

 

I løbet af efteråret og vinteren vil der som tidligere år, være en række vedligeholdelsesdage på både New og Old Course. Begge baner har allerede nu gennemgået et vedligeholdelsesprogram på greens og forgreens, bl.a. for at forebygge sygdomsangreb.

Da vi ikke arbejder med større vedligeholdelsesprogrammer på banerne i løbet af sæsonen, er det væsentligt, at vi i efteråret og vinteren får opløst dele af det lag der ligger lige under spilleoverfladen – også kaldet ’thatch’. Det gør vi bedst muligt ved at prikke huller i overflader, som giver plads og luft til underlaget, holder anlægget så tørt som muligt og letter det kompakte underlag som etableres i løbet af sæsonen.

Denne proces er endnu mere vigtigt, når vi tager de miljømæssige restriktioner på området i betragtning, som bl.a. betyder en række forbud mod sprøjtemidler imod sygdomme på hele anlægget.

Dette vedligeholdelsesarbejde vil primært foregå i løbet af efteråret, hvilet betyder at én af banerne på skift lukkes mandag – onsdag frem til 2. december. Resten af ugen vil begge baner være åbne, hvis vejret tillader det.

Da vi planlægger flere omfattende vinterprojekter på New Course vil vi lukke New Course senest 2. december 2019. Det giver os mulighed for at påbegynde vinterens projekter, så vi er så fremskredne som muligt til den kommende sæson.

Vi håber på at holde Old Course åben så længe som muligt, men som I ved, er det vejret der afgør hvor længe banen forbliver åben. Da vi ligeledes planlægger både projekter og vedligehold af Old Course i løbet af vinteren, vil Old Course dog senest lukke den 23. december 2019.

Husk at tjekke med receptionen eller members dashboard for at holde dig opdateret omkring status på banerne.