Vi søger greenkeepere på fuldtid

17. januar, 2022

TEAM/VISION

Som Greenkeeper hos os vil du indgå i et team bestående af 15 dedikerede medarbejdere på og omkring vores to baner. Alle har kun for øje at sikre, at vores medlemmer og gæster oplever golf på et ekstraordinært højt niveau . Med 36 golfhuller i Europæisk topklasse, og samlet over 30 medarbejdere, arbejder The Scandinavian ud fra visionen, at medlemmer er hjerteblod i alt hvad vi arbejder med. Vi ønsker at skabe langsigtede relationer til vores medlemmer med prioritering af kvalitet, service og tilgængelighed.

 

STILLINGEN

I Jobbet som greenkeeper på the Scandinavian, vil du indgå i et team af kollegaer, der alle arbejder med kvalitet som første prioritet. Stillingen er en fuldtidsstilling 37 timer om uge, med weekendarbejde hver 3. weekend i højsæsonen.

 

 KVALIFIKATIONER

▪ Du er som person engageret, målrettet og du forstår at fokusere på kvalitet.

▪ Du har et udpræget øje for detaljerne.

▪ Du er stabil.

▪ Uddannet greenkeeper eller andet indenfor det grønne område, vil være en fordel men ikke et krav. Den rette ansøger vil få en grundig oplæring.

▪ Kendskab til golf er en fordel

 

VI TILBYDER

▪ Et udfordrende og udadvendt job i en spændende, proaktiv og oplevelsesrig virksomhed.

▪ At du bliver en del af et team med glade kolleger, der trives på deres arbejdsplads og arbejder mod de samme mål, nemlig at give vores medlemmer og gæster en golfoplevelse i særklasse.

▪ Mulighed for at uddanne dig til greenkeeper. ▪ Løn efter kvalifikationer.

ANSØGNING

Såfremt ovennævnte har din interesse, bedes du sende en kortfattet ansøgning sammen med dit CV til The Scandinavian på mss@thescandinavian.dk. Noter ´Greenkeeper´ i emnefeltet. Fristen for ansøgning udløber den 1. marts 2022. Jobsamtaler vil foregå løbende. Hvis du har brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Deputy Course Manager, Martin Svarre Selck på tlf. +45 30118320 eller via mail mss@thescandinavian.dk

 

DOWNLOAD STILLINGSOPSLAG