Vedligehold af greens i 2020

20. november, 2019

Alle golfspillere ønsker sunde, hurtige og stabile greens, hvor golfbolden ruller præcist. Sådan er det også for os på The Scandinavian, og selvom vi er rigtig tilfredse med vores greens, så arbejder vi konstant på at forbedre dem.

Efterhånden som greens på både Old Course og New Course bliver ældre, kræver de endnu mere opmærksomhed for at leve op til vores krav. Efter nøje at have vurderet og undersøgt greens gennem det forgangne år, vil vi gerne skrue lidt på den pleje vi leverer.

Hidtil har vi især plejet greens om vinteren, men for at sikre den fasthed og hastighed, som vi mener greens på The Scandinavian skal have, ønsker vi at gøre lidt mere i fremtiden. Derfor vil vi fra 2020 forøge top-dressingen og prikling af greens – netop for at sikre en mere fast overflade. Dette arbejde vil finde sted i den mere rolige periode i juli måned, hvor vi vil lukke en bane ad gange i en uge.

I denne periode vil vi prikle greens, som vil fjerne dele af det organiske materiale (thatch) og herefter topdresse med sand. Den tid greens skal bruge for at vende tilbage til absolut topform vil variere alt efter hvor meget der skal laves, ligesom vejret også har en stor indflydelse.
Ved at udføre dette arbejde i netop juli måned, hvor vejrforholdene er optimale, forventer vi at processen vil gå hurtigt.

Vi håber ikke, at det vil føles som et markant problem for jer, og vi er sikre på, at det på lidt længere sigt vil være positivt både synligt og mærkbart. Vi vil gerne understrege, at det hele handler om at skab endnu bedre greens, som vi alle kan nyde og være stolte af. Hvis I har spørgsmål, er I naturligvis altid velkomne til at kontakte David eller i Russell.