Baneopdatering

23. november, 2020

 

I oktober havde vi hele 68 % flere spillede runder på banerne, sammenlignet med samme periode i 2019. Det er klart, at det vil medføre udfordringer på banernes stand i takt med at også vækstsæsonen lakker mod enden.

Vedligeholdelsesarbejde på banerne er som sagt påbegyndt . Det betyder, at du som medlem vil opleve at flere spilleoverflader vil være både priklet og topdresset i de kommende perioder, herunder greens på Old Course, ligesom klippehøjden er hævet en anelse. Det er fortsat ekstremt vigtigt for at sikre at banerne præsenteres bedst muligt til sæsonstart 2021.

Da vi fortsat planlægger en række omfattende vinterprojekter på New Course vil vi lukke New Course senest den 30. november 2020. Vi håber at holde Old Course åben så længe som muligt, som I ved er det vejret der afgør hvor længe banen forbliver åben. Det ser dog ud til at vi kan spille i december som sidste år.

Da vi også planlægger flere projekter på Old Course vil Old Course lukke senest den 23. december 2020.

 

Hvad gør vi ved frost?

På dette tidspunkt af året, må der forventes flere perioder med frost. Frost skaber helt generelt udfordringer for os alle, og kombineret med de korte efterårsdage, er vores eneste mål at sikre at så mange medlemmer som muligt får mulighed for at spille golf.

Processen for ovenstående starter allerede, når vi har en forventning om frost – typisk dagen før. Vi starter således med at flytte og rykke alle spillere til senere og ledige tider, samle så mange spillere som muligt og på den måde sikre at alle får mulighed for at spille. Vi er selvfølgelig klar over, at det betyder forsinkelse for alle spillere, men vi mener at dette er den bedste måde at sikre at flest muligt kommer på banerne, fremfor blot at slette de tidlige morgentider.

Vi kontakter naturligvis alle berørte spillere, og håber at i har forståelse for at vi gør alt hvad vi kan for at sikre at alle kan komme ud og spille.