Udstyr og Demodage

28. marts, 2018

Udstyr og Demodage

Har du brug for inspiration, tilrettelse eller køb af helt nyt udstyr, vil vi meget gerne være behjælpelige. Vi forhandler mange af de kendte mærker og bestiller gerne hjem og fitter, så det passer lige præcis til dig. Vi er ligeledes behjælpelige med skift af grip samt justering af dit nuværende udstyr. Husk at du som medlem også får 10 % på køb af udstyr i shoppen.

 

I den forbindelse kan vi varmt anbefale vores Demodage, som er en god anledning til at teste forskellige jern, køller, wedges og puttere. De forskellige leverandører kommer med personale der kan finde frem til det udstyr der passe den enkelte bedst. Test drivere, fairwaykøller, hybrider, jern, wedges og puttere. Alt kan prøves i et hav af varianter. Alle er velkomne, uanset niveau.

 

Ønsker du at blive fittet, kan du booke tid via Camilla på cb@thescandinavian.dk eller tlf. 22124588.

 

DEMODAGE

Lørdag den 14. april kl. 10.00-15.00 Titleist, Taylormade, Callaway, Scotty Cameron & Ecco

Torsdag den 24. maj kl. 14.00-19.00 Titleist & Callaway

 

TRACKMAN
På The Scandinavian finder du en fast Trackman Range i den første overdækning på træningsbanen. Det er et fantastisk værktøj til at mål længder på forskellige slag. På Trackman Range kan du ligeledes benytte funktionen ’spil’ som gør træningen sjovere og mere effektiv. For at benytte Trackman Range skal du blot igennem et lille kursus – tilmeld dig via golfbox.

 

TRACKMAN 4 CERTIFIKAT

Trackman 4 kan give al den feedback, man kan ønske sig, når man træner. Medlemmer har mulighed for at tage et Certifikat og derved få mulighed for at benytte vores Trackman 4 ved selv-træning. Certificeringen består af 3 lektioner.

Kontakt gerne Camilla på cb@thescandinavian.dk