TITLEIST TOUR TRUCK EVENT

27. april, 2023

The Scandinavian den 13-14 juni

Titleist Tourbus rejser verden rundt fra en DP-World turnering til den næste og ombord i bussen tilpasser dygtige clubfittere udstyr til verdens bedste golfspillere.

I år, vil Tourbussen gøre et særligt stop hos The Scandinavian på sin vej fra turneringen Scandinavian Mixed i Stockholm og til BMW International Open i München.

Det er yderst sjældent, at en klub får mulighed for at opleve, hvad tour-proerne oplever, men den 13. og 14. juni får medlemmer af The Scandinavian denne mulighed.

Benyt lejligheden og book en gratis Titleist clubfitting.

Hele Titleist sortimentet er naturligvis tilgængelig til test, men hvis du vil have Vokey SM9 wedges, kan de bygges samme dag i tourbussen.

Det er muligt at booke tider tirsdag d. 13/6 kl. 9 -17 og onsdag d. 14/6 kl. 9 -12, hvor en fitting tager 45 minutter.

Da golfbolden er en vigtig del af dit udstyr, der tages i betragtning ved en Titleist fitting, vil du også få en bedre forståelse af, hvilken golfbold, der er bedst til dit spil. Efter din fitting, gives en rundvisning i tourbussen.

Kontakt receptionen for at booke en fitting:

membership@thescandinavian.dk eller telefon 48174020, oplys det ønskede tidspunkt, dit navn, e-mail og hvilken produktkategori* du ønsker at teste.

*drivere/metaller, jernkøller, wedges