Titleist Tour Truck Event

10. maj, 2024

Igen i år, vil Tourbussen gøre et særligt stop hos The Scandinavian på sin vej fra turneringen Scandinavian Mixed i Stockholm og til KLM Open i Holland

Eventet er en eksklusiv oplevelse skræddersyet til Titleist Brandfans! Book en fitting og få en spændende rundtur i bussen. Er du interesseret i fitting af wedges er det i år den nye SM10 wedge, som vil blive bygget på bussen.

Beslutter du dig for at købe wedges på dagen, kan du få dem bygget i bussen (forudsat at hoved og skaft er tilgængelige), og du vil endda få gratis stamping på dem, hvilket normalt koster ekstra.

Fitting kan bestilles i følgende tidsrum

Torsdag d. 6/6 kl. 10.00 – 17.00

Fredag d. 7/6 kl. 9.00 – 14.00

Der vil i år være ekstra mulighed for at blive fittet da der vil stå tre mand til rådighed, to fra Titleist og vores Pro Magnus Madsen.

En fitting er 60 min. og ønsker man at blive fittet til både jern & køller skal man oplyse dette ved booking af tid, da der skal sættes ekstra tid af.

Den 5. juni vil vores Pro Filip deltage i et særlig event, hvor han vil modtage spændende læring fra den ansvarlige fitter fra Scotty Cameron. Filip vil således være ekstra godt klædt på til at putte fitte The Scandinavians medlemmer den 6. og 7. juni.

Booking af fitting vil være via receptionen på mail membership@thescandinavian.dk eller tlf 48174020.