The Scandinavian Challenge Pro-Am 2017

31. maj, 2017

The Scandinavian Challenge Pro-am 2017

I mandags afholdte vi The Scandinavian Challenge Pro-am 2017. Det var fantastisk at se Danmarks bedste professionelle golfspillere dyste på New Course som virkelig gav spillerne udfordringer. Tillykke til Nicolai Tinning, som efter en birdie på 18. hul i omspil med tre andre proer, genvandt titlen som vinder med en runde i 70 slag.

The Scandinavian Challenge er en af sæsonens mest ventede turneringer i kalenderen og mandagens turneringen skuffede ikke.
Pro-am blev organiseret sammen med Golf Business Partner og er meget populær og derfor ofte udsolgt før sæsonen starter. Arrangementet blev igen i år sponsoreret af RHB Development og Advokatfirmaet Danders & More. Den samlede præmiesum var på 200.000 kr. og i de professionelles rækker blev det  Nicolai Tinning der for 2.år i træk kunne sikre sig en flot check på 75.000 kr.

Pro-am for hold blev vundet af Deloitte 1 med Henrik Sørensen, Jakob Thygesen og Henrik Juul Hansen på holdet.

I år blev vores Pro-am  afholdt på New Course, hvis opsætning og stand fik mange roser med på vejen og som stillede store krav til spillerne der skulle leverer deres bedste.
For de interesserede bliver arrangementet vist på Viasat Golf og TV 3 sport .