Talent Program – 2022 Update

20. april, 2022

For 2 år siden besluttede vi at støtte klubbens særligt talentfulde golfspiller på en helt ny måde. Talent Programmet kom til verden og 3 unge spillere blev valgt som de første ”talenter”.

Sebastian Friedrichsen, Frederik Birkelund og Louise Markvardsen. The Scandinavian Talent Program – The Scandinavian

Med støtte fra Søren Kjeldsen, Arne Nielsson , Andreas Kali og Claus Abildstrøm, en særlig partnerkreds (Golf Klinik, Titleist/Footjoy ) samt midler fra selve golfklubben og efterhånden mere end 30 Goodwill Sponsorer har spillerne fået en hel speciel mulighed for at forfølge deres drøm om en professionel golfkarriere på højeste plan.

2 år og en global pandemi senere har denne mulighed ført ”talenterne” i forskellige retninger

Louise brugte 2020 og 2021 på at spille Ladies European Tour og LET Access Tour inden hun besluttede sig for at et liv med professionel golf ikke var det rigtige for hende. Vi takker Louise for hendes professionalisme og modenhed i at træffe en svær beslutning og vi ønsker hende alt det bedste fremover.

Frederik har spillet i amatør turneringer på højeste niveau og vil nu fokusere på at spille på Ecco Touren og få turneringer for det danske landshold ligesom han har sikret sig adgang til spille på qualifying school til efteråret.

Frederik har allerede haft en række topresultater som amatør, men venter foreløbig med at turne pro.

Sebastian har ligeledes spillet på øverste niveau som amatør og prøvede allerede sidst år kræfter med pro-livet. I hans første pro-turnering (The Scandinavian Pro-am) blev han således nr. 2 og han vandt tidligere i år på Ecco Touren i Spanien.

Talent Programmet har uden tvivl været en succes. Vi håber det bedste for Frederik og Sebastian i 2022.

I forlængelse af sæsonen for 2022 skal Sebastian og Frederik stå på egne ben på den videre rejse. Der er allerede lavet individuelle sponsoraftaler blandt en række af Goodwill Sponsorerne og flere vil forhåbentligt komme til.

Nye talenter skal udvælges for 2023 og vi ser frem til at give nye ansigter en stor mulighed for at realisere deres livsdrøm.

Vi ønsker at støtte endnu flere talenter og jo flere sponsorer og partnere Talent Programmet får, jo flere talenter kan klubben støtte.

Er du interesseret i at blive Goodwill Sponsor (alene kr. 5.000 for et år), kontakt da Claus Abildstrøm (cab @ dandersmore.com) for yderligere information.

Claus kan ligeledes kontaktes om individuelle sponsorater.