Baneopdatering 1. maj

30. april, 2020

 

På vegne af hele greenkeeper teamet vil jeg gerne byde alle medlemmer velkommen til The Scandinavians 10. sæson. Vi håber at I alle har det godt, og har haft mulighed for at nyde banerne, mens en række andre aktiviteter er lukket.

Årets start på sæsonen, har været den mest besynderlige i min karriere. Specielt de seneste 6 uger har været enormt udfordrende for os alle. De seneste uger, har vi arbejdet med en reduceret medarbejderstab i skiftehold, og samtidig forsøgt at opretholde den påkrævede hygiejne. Vi forventer at dette vil fortsætte i den kommende tid, men glæder os over at vi kan byde resten af teamet tilbage på arbejde fra på mandag.

Jeg vil gerne dele et par enkelte opdateringer omkring banerne med jer.

Siden 14. marts 2020 har vi fået 2 mm. regn, sammenlignet med en 90 mm evaporation. Denne periode har samtidig haft en gennemsnitstemperatur på blot 8,5 grader, som primært skyldes de mange kolde nætter og morgener med frost.

Vejret har betydet, at vi har fået en relativ langsom start på vækstsæsonen. Dette gælder specielt for Bent græs på vores greens, som trives bedst ved gennemsnitstemperaturer over 10 grader.

Som jeg har nævnt i en af de tidligere opdateringer, har vi i løbet af vinteren arbejdet rigtig meget på alle spilleoverflader, og specielt på vores greens. Desværre har de kolde temperaturer samt tilhørende frost betydet, at vi har besluttet af fastholde den relativt høje klippehøjde (4 mm.) lidt længere. Simpelthen for at beskytte vores greens.

Greens er generelt set både sundere og mere ’firm’ end i 2019, og vi er sikre på, at vi kan reducere klippehøjden, så snart vi ser den ønskede vækst.

April måned har været den travleste måned i The Scandinavians historie, med tæt på 5000 runder, og det glæder os at så mange af jer kan benytte faciliteterne. I den forbindelse vil vi gerne takke for jeres hjælp med at lægge tørv på plads, oprette nedslagsmærker, glatte bunkers ud og tage jeres affald med hjem.

På vegne af hele teamet, vil jeg gerne minde jer om, hvor vigtig netop det er for vores arbejde, som alt sammen giver os mere tid til at vedligeholde banerne.

De bedste hilsner

Russell og greenkeeper teamet.