Spring Market med Peter Work

26. april, 2019


Spring Market med Peter Work

Du inviteres til Spring Market, som er et fantastisk arrangement i samarbejde med Otto Suenson. Til Spring Market skal vi smage på udsøgte vine, og der vil naturligvis være forrygende tilbud på dagen eksklusivt for dig som medlem af The Scandinavian.

Søndag d. 12. maj Kl. 13.30 – 16.30

Derudover har vi glæden af at kunne fortælle, at vi får vi et unikt og eksklusivt besøg af dansk-amerikaneren, Peter Work, som med sin familie driver vinhuset, Ampelos, i Santa Barbara Country i Californien.

The Scandinavian danner rammen om vinsmagningen, hvor Peter Work vil fortælle os sin bemærkelsesværdige historie, medens vi nyder  lidt snacks og bliver guidet gennem nogle af hans vine fra Ampelos Cellars.

Peter Works drøm om vinmarker og produktion af økologisk, biodynamisk vin blev til virkelighed efter den 11. september 2001, hvor han skulle have været til møde i World Trade Center i New York. Mødet blev aflyst i sidste øjeblik, hvilket reddede Peter Works liv –og det stod klart for ham, at han skulle udleve drømmen om at starte sin egen vinproduktion.

I dag har Ampelos (vinstok på græsk) cirka 46.000 vinstokke, primært tilplantet med Pinot Noir men også med Syrah, Grenache, Viognier og Riesling.

Den årlige vinproduktion er på kun 60.000 flasker, som distribueres til otte stater samt – naturligvis –til Danmark, hvor importøren er Otto Suenson.

 Download Springmarket_brochure

Download Beskrivelse af vine til Spring Market