Sommerarrangementer på The Scandinavian

26. juni, 2020

 

Fredag den 10. Juli 2020 – Cocktail og musik

The Waters byder velkommen til en hyggelig sommeraften på terrassen fredag den 10. juli 2020. Efter din golfrunde kan du nyde lidt hyggeligt musik, og samtidig byder The Waters på lækre Cocktails fra baren.

Vi åbner for både musik og servering fra kl. 15.00 – 21.00. Tilmelding er ikke nødvendigt og gæster er meget velkomne.

Hvis det frister, kan du slutte aftenen af med en middag i The Waters. Bordbestilling anbefales.


Fredag den 17. juli 2020 – Sommerturnering med gæster

Inviter en gæst med til en hyggelig parturnering på The Scandinavian fredag den 17. juli 2020. Turneringen spilles i 2-mands hold, hvor den bedste stableford score pr. hul er tællende til holdets score.

Scoreindtastning foregår alt sammen live via Golfbox, og efterfølgende afholdes der er virtuel præmieoverrækelse, medmindre reglerne for Covid-19 opdateres.

Program:

07.30                 Tjek-in samt individuel briefing
09.00                 Løbende start, New Course inkl. indlagte konkurrencer

Tilmelding foregår via Golfbox eller på membership@thescandinavian.dk. Matchfee for medlemmer er kr. 200, mens gæster betaler kr. 750,-. Prisen inkluderer greenfee samt baneforplejning.

 

Fredag den 24. juli 2020 – Champagnebar og musik

The Waters byder indenfor til en fantastiske Champagne aften fredag den 24. juli 2020. Efter din golfrunde kan du nyde lidt hyggeligt musik, og samtidig byder The Waters i dagens anledning på et udvidet champagnekort.

Vi åbner for champagnebaren og tænder musikken fra kl. 15.00 – 21.00. Tilmelding er ikke nødvendigt og gæster er meget velkomne.

Hvis det frister, kan du slutte aftenen af med en middag i The Waters. Bordbestilling anbefales.

 

Fredag den 31. juli 2020 – Klubturnering med gæster

Inviter en gæst med til en hyggelig parturnering på The Scandinavian fredag den 31. juli 2020. Turneringen spilles i 2-mands hold, hvor den bedste stableford score pr. hul er tællende til holdets score.

Scoreindtastning foregår alt sammen live via Golfbox, og efterfølgende afholdes der er virtuel præmieoverrækelse, medmindre reglerne vor Covid-19 opdateres.

Program:

07.30                 Tjek-in samt individuel briefing
09.00                 Løbende start, Old Course inkl. indlagte konkurrencer

Tilmelding foregår via Golfbox eller på membership@thescandinavian.dk. Matchfee for medlemmer er kr. 200, mens gæster betaler kr. 750,-. Prisen inkluderer greenfee samt baneforplejning.

 

Fredag den 31. juli 2020 – Sommerfest og grill i The Waters

The Scandinavian og The Waters inviterer til årets sommerfest i hyggelige omgivelser på terrassen. Vi tænder grillen, åbner baren og skruer op for musikken til aftenens arrangement. Der er mulighed for at medbringe ledsager til arrangement.

Arrangementet afvikles i samarbejde med The Scandinavian Golf Club der bidrager til grill buffeten.

Program:

18.30                 Vi byder velkommen med en velkomstdrink i The Waters
19.00                 Grill Buffet åbner og serveres på terrassen
20.30                 Vi skruer op for musikken og åbner baren

Pris: Kr. 225,- (børn under 18 år, kr. 175,-) Tilmelding via Golfbox eller membership@thescandinavian.dk. Ønsker du at medbringe en ledsager noteres dette under bemærkninger (maksimalt 80 deltagere)

 

Søndag den 9. august 2020

I samarbejde med Otto Suenson inviterer vi til en hyggelig Jazz eftermiddag på The Scandinavian. Vi får selskab af Martin Seiers Jazz Trio, som vi underholde på terrassen i løbet af eftermiddagen.

Vores Platinum Partner Otto Suenson byder på ekstraordinære Rosé vine fra hele verden, og The Waters byder på lette snacks.

Vi byder velkommen til et hyggeligt arrangement på terrassen fra kl. 14.00 – 17.00, hvorefter der vil være mulighed for at nyde en middag i The Waters.

Arrangementet er forbeholdt medlemmer samt ledsager.

 

Tilmelding via Golfbox eller membership@thescandinavian.dk. Ønsker du at medbringe en ledsager noteres dette under bemærkninger.