QUOOKER – ny Platinum Partner

2. juli, 2020

“Quooker Skandinavien A/S er en selvstændig virksomhed ejet af Lars Karsbek og René Steenbuch, der har eneretten på distribution af Quooker i Skandinavien med et distributionsnet på over 1.800 forhandlere. Vi er en fleksibel organisation med over 50 medarbejdere, hvor der er højt til loftet og plads til at udfolde sit fulde potentiale. Men vi er også en virksomhed, der stiller store krav til kvalitet og kreativitet i alt, hvad vi foretager os. Det er en af årsagerne til, at vi år efter år fortsætter vores vækst. Vi har en klar ambition om at sælge det bedste produkt – og være den bedste samarbejdspartner for vores kunder. Intet mindre”

René Steenbuch
Quooker

 

Som medlem på The Scandinavian, og fordi Quooker er blevet Platinum Partner får du helt ekstraordinært muligheden, for at benytte dig af et af tre nedenstående tidsbegrænsede tilbud til dit eksisterende køkken.

  • Har du i forvejen en nyere Quooker kan du nu tilkøbe vores helt nye Cube så du også kan få afkølet vand og koldt vand med brus. Vi giver en gratis installation.
  • Har du en ældre eksisterende Quooker, så tilbagekøber vi den og du kan få en helt ny model med eller uden koldt vand og vand med brus. Vi giver herudover en gratis installation.
  • Har du ikke en Quooker i dag men har lyst få en i dit eksisterende køkken enten privat eller på arbejdspladsen så har vi også et godt tilbud til dig som medlem af The Scandinavian.

Ovenstående gælder alene til eksisterende køkkener. Er du i gang med nyt køkkenprojekt kontakter du din køkkenforhandler, de vil helt sikkert hjælpe med et samlet godt tilbud til dig.

Kontakt René Steenbuch på rene@quooker.dk med kampagneordet ”THE SCANDINAVIAN” så kigger vi på mulighederne sammen.