Proponér med fordele

14. november, 2017

På The Scandinavian, er medlemmer vores hjerteblod. Vi ønsker at The Scandinavian er et medlemsbaseret sted, hvor vores medlemmer har det godt, og nyder alt hvad The Scandinavian har at tilbyde.

Vores medlemskab er bygget på en proponeringsmodel, hvor eksisterende medlemmer af The Scandinavian proponerer nye medlemmer til medlemskab. Det er med til at sikre at The Scandinavian har et velfungerende klubliv, hvor medlemmerne kender hinanden.

Vi  ønsker at anerkende den rolle I har som medlemmer i udviklingen af vores klub/medlemskaber, derfor fortsætter vi i 2018  med at tilbyde fordele ved proponering af nye senior og ynglinge medlemmer.

Medlemmer som proponerer et nyt senior eller yngling medlem, som efterfølgende bliver et medlem af The Scandinavian i 2018,  får muligheden for at vælge imellem de 5 nedenstående muligheder som en tak for jeres proponering.

 

• 1 x overnatning i vores gæstehus  for op til 6 personer i delt dobbeltværelse
(inkl. 3 medlemsgæstegreenfee)

• 6 x medlemsgæstegreenfee vouchers
• 4-bolde på Falsterbo Golfklubb
• 1 x 10turskort til Club Car
• 1 x 10turskort til undervisning med Camilla (30 minutter)

 

Vi vil kontakte jer når det proponerede medlem er blevet et medlem af The Scandinavian. I vil blive bedt om at vælge hvilke af gaverne I ønsker at modtage som en tak for jeres proponering.

Bookning af gæstehuset og 4-bolde på Falsterbo Golfklubb kan ske ved at kontakte membership@thescandinavian.dk.

Venligst bemærk at ved overnatning i gæstehuset samt greenfee mulighed på Falsterbo Golfklubb skal proponent selv deltage.

Bemærk!

-Proponeringsfordele fra 1. januar 2018 gælder ikke ved proponering af nye juniormedlemmer.

-Medlemmer der har proponeret juniormedlemmer i 2017 til medlemskab i 2018, vil stadig modtage proponeringsfordele

-Passive og juniorer medlemmer kan ikke proponere nye medlemmer

-Proponeringsgaver  er personlige og kan ikke videregives eller anvendes af  andre end medlemmet selv. Proponeringsgaver kan anvendes så længe medlemmet er fuldt betalende  medlem. Evt. ikke anvendte proponeringsgaver frafalder ved udmeldelse.

Proponeringsgaver skal anvendes indenfor tre år, gældende fra dato for valg af gave.