PGA Pro Magnus Madsen

Mød Magnus

Min periode som Træner-Elev i TSGC startede i marts 2019 og sluttede i februar 2022. Under mit elev-forløb, var jeg opsat på, at komme rundt og få kendskab til alt hvad det kræver for at en golfklub skal kunne operere.

PGA  A-PRO

Jeg har spillet golf siden 2010.
Jeg starter på min 5. sæson hos The Scandinavian.

Mine visioner 

Jeg stræber efter et sundt træningsmiljø, hvor alle former for golfspillere kan føle sig komfortabel. Min absolut stærkeste kompetence er struktureret træning, jeg vil finde den bedste vej til at gøre dit golfspil bedre og dermed have den letteste løsning, til når det går galt. Min undervisning er blanding mellem data, video og fornemmelse. Du vil aldrig gå fra min undervisning uden at have lært om dit eget sving, jeg vil uddanne dig i dit eget golfsving og spil.

Medrejsende vært og træner 

Jeg er vært for flere af de medlemsrejser der arrangeres i sæsonen og vi er snart klar med programmet for 2023.

”You need to make mistakes, in order to get better”.

Mentor i i elev perioden 2019-2022:
Camilla Brok
Magnus Baagø
Nicolai Cetti
Andreas Kali

Junior- og begynder-træner hos Dansk Golf Union

Certificeret PGA – PRO i samarbejde med PGA

Trackman Level 2

The Scandinavian Coaching Development w.

Kristian Baker
Tom Reid Dragonfly Golf
Hugh Marr
Simon Dyson
Steve Astle
Søren Hansen