Onsdags eliterangliste match

31. maj, 2017

Hver onsdag har vi det som vi kalder ”Eliterangliste match”. Matchen er en løbende rangliste for dem som spiller på eliteholdene, men alle medlemmer med hcp. 9 eller derunder må meget gerne deltage og man behøver ikke være en del af elitetruppen eller have hjemmeklub her for at være med.

 

Formålet med denne match er; at give alle lavhandicapperne i klubben en mulighed for at socialisere sammen, spille en seriøs runde golf sammen med andre lavhandicappere og samtidig få reguleret sit handicap. Når man har 5 i hcp. eller derunder kan man kun blive reguleret i turneringer og derfor er dette en god mulighed for især denne gruppe spillere.

Man booker selv valgfri tid på golfbox og spiller med dem man har lyst til, men for at deltage skal man huske at skrive sig på listen som ligger i receptionen inden man spiller, og man skal altid spille med en som kan være markør. Efter runden afleverer man korrekt udfyldt og underskrevet scorekort i receptionen, eller i restauranten, hvis receptionen er lukket.

 

Som udgangspunkt spiller vi altid fra tee 64 på New Course. Hvis New Course er lukket spiller vi fra tee 63 på Old Course. Selve ranglisten spilles som slagspil scratch, men hcp. reguleres ud fra stableford scoren.