Nyt vandreservoir

14. oktober, 2020

Nyt vandreservoir

Som en moderne og miljøbevidst golfklub bruger vi udelukkende det vand, vi selv samler op, og det er vist åbenlyst for alle, at den kapacitet skal vi have forøget. Derfor har vi siden 2018 arbejdet intenst på en løsning, hvor vi kan bygge et nyt kæmpe reservoir ved hul 14 på New Course.

Det har krævet en del myndighedsbehandling, men alle ansøgninger er afleveret og forudsat at den offentlige høringsperiode går som vi håber på, er det forventet, at vi kan påbegynde arbejdet allerede i efteråret. Det vil betyde, at vi har helt andre massive vandressourcer til rådighed i 2021.

Der er tale om en dramatisk forøgelse af det vand, vi har til rådighed, og det vil grundlæggende forandre den måde, vi kan arbejde med banerne. Vi er glade for at kunne fortælle jer om planerne nu (vi ved mange kigger på banerne og tænker, at de trænger til vand), men vi er sikre på, at I forstår, at vi har skulle have planerne færdige inden vi præcist kunne fortælle om arbejdet.

Vi har sideløbende arbejdet med andre muligheder for at forøge den vandmængde, vi har til rådighed, så forhåbentlig kan vi i årene fremover opleve en helt anden mulighed for vanding uden at skulle være afhængige af det uforudsigelige vejr. Vi glæder os derfor over at vi allerede har sikret 20.000.000 liter kondens vand fra det nye industriområde tæt på os, der vil blive tilført vores eksisterende vandreservoir fra november i år. Dette er uafhængigt af det øvrige arbejde der foregår med ansøgningen om et helt nyt vandreservoir.

Det glæder vi os til – og er sikre på at medlemmer og gæster har det på samme måde. Vi vil løbende holde jer opdateret om situationen og udviklingen i de kommende måneder.