Nyt vandreservoir

Nyt vandreservoir

Som en moderne og miljøbevidst golfklub bruger vi udelukkende det vand, vi selv samler op, og det er vist åbenlyst for alle, at den kapacitet skal vi have forøget. Derfor har vi siden 2018 arbejdet intenst på en løsning, hvor vi kan bygge et nyt kæmpe reservoir ved hul 14 på New Course.

Det har krævet en del myndighedsbehandling, men alle ansøgninger er afleveret og forudsat at den offentlige høringsperiode går som vi håber på, er det forventet, at vi kan påbegynde arbejdet snarest. Det vil betyde, at vi har helt andre massive vandressourcer til rådighed i løbet af 2021.

Der er tale om en dramatisk forøgelse af det vand, vi har til rådighed, og det vil grundlæggende forandre den måde, vi kan arbejde med banerne p.

Vi har sideløbende arbejdet med andre muligheder for at forøge den vandmængde, vi har til rådighed, så forhåbentlig kan vi i årene fremover opleve en helt anden mulighed for vanding uden at skulle være afhængige af det uforudsigelige vejr. Vi glæder os derfor over at vi allerede har sikret 20.000.000 liter kondens vand fra det nye industriområde tæt på os, der vil blive tilført vores eksisterende vandreservoir snarest. Dette er uafhængigt af det øvrige arbejde der foregår med ansøgningen om et helt nyt vandreservoir.

Det glæder vi os til og vores medlemmer ser også frem mod dette  – vi er sikre på, at det også vil gælde vores gæster.