Nyt trænerteam på The Scandinavian 2018

14. december, 2017

Vi er glade for at kunne fortælle jer, at fra januar 2018 styrker vi vores træningsstab på The Scandinavian. For at give jer mulighed for at få præcis den træning, der passer jer, vil Camillas fremragende arbejde fremover blive suppleret af Peter Thomsen og hans team af dygtige veluddannede golftrænere.
39-årige Peter Thomsen er tidligere Tour spiller og grundlægger af Dansk Golf Akademi og Dansk Junior Golf Akademi. Peter og hans team arbejder og træner med nogle af landets bedste professionelle golfspillere, herunder LPGA- spiller Emily Pedersen og Nanna Madsen. Peter og hans team har været med til at udvikle størstedelen af spillerne på det danske junior og senior landshold.
Det betyder, at vi fremover kan trække på en lang række træningskapaciteter. Udover Camilla og Peter selv vil højtuddannede trænere som Andreas Kali og Nicolai Cetti Engstrøm være at finde på The Scandinavian.
Peter Thomsen og hans team bringer et væld af viden og kompetencer til The Scandinavian, der sikrer, at vi har trænere der passer til ethvert medlem, og der vil være adgang til de nyeste trænings teknologier som force plates, 3d bioteknologi trackman osv.
Fra først på foråret vil teamet tilbyde individuelle og gruppe træningslektioner til vores medlemmer, men allerede d. 24. marts 2018 inviterer teamet alle medlemmer til at deltage i en træningsdag, så der er mulighed for at møde og lære teamet at kende. Arrangementet er gratis og kun for medlemmer af The Scandinavian.
Camilla forbliver en vigtig del af trænings-aktiviteterne på The Scandinavian, og hun vil fortsætte med at være til rådighed for lektioner. Camilla vil endvidere fortsætte aktiviteter i Women Only med dametræning, træning med juniorerne, herretræning, samt forestå afholdelse af demo dage.
Camilla fortæller: “Jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med Peter, Andreas og Nicolai, og jeg er sikker på at vi sammen kan levere nogle af de bedste træningsmuligheder i regionen for vores medlemmer.
Som golftræner er det altid spændende at høre om nye ideer og tanker om golfsving og hvordan man kan forbedre træningen for de spillere man træner. Jeg er sikker på at Peter og hans team tænker på samme måde, hvilke er godt nyt for vores medlemmer ”

Peter og hans team vil flytte noget af deres nuværende træning til The Scandinavian, samtidig med at de fortsat afholder deres træningslejre og de fleste af deres aktiviteter i Dansk Junior Golf Akademi på deres eksisterende træningslocations i Lunden og på Royal Golf Center.
Booking af træning hos Peter, Andreas og Nicolai vil være samme procedure som booking af træning hos Camilla via Golfbox eller via receptionen.
Peter Thomsen og hans team vil også overtage træning af eliten.
Lars Nysøe har leveret et kæmpe arbejde i den sammenhæng, og det og meget andet vil vi gerne takke Lars for.  Vi vil gerne takke Lars for et generelt godt samarbejde i de foregående 3 sæsoner, og vi ønsker ham alt godt fremover.