Nyt talentprogram i The Scandinavian tager form

1. oktober, 2019

 

Vi glæder os over at kunne introducere The Scandinavian Talent Program. Programmet er etableret for at hjælpe og supportere unge og ambitiøse medlemmer, med en ambition om at have en karriere indenfor golf.

Etablering af denne  platform for unge og talentfulde medlemmer vil bl.a. indebære finansiel support i en både svær og omkostningsfuld periode af deres karriere.

Vores kommende talentprogram har som mål at ruste vores største talenter til et liv som professionelle golfspillere. Vi er så privilegerede, at medlemmer som Søren Kjeldsen og Arne Nielsson har indvilliget i at bruge tid og kræfter på at skabe et så robust udgangspunkt som muligt for dem, som kommer med i udviklingsprogrammet.

”Jeg ved, hvor vigtigt det er, at man som ung og ambitiøs golfspiller har de rette rammer, hvis man skal lykkes. Derfor er jeg glad for, at både Arne og jeg fremadrettet vil være en del af dette nye og ambitiøse udviklingsprogram. Jeg mener, at det er den rette vej, og jeg håber, og tror på, at vi kan sætte nye standarder for talentarbejdet i Danmark,” siger Søren Kjeldsen.

Konkret betyder det, at klubbens bedste og mest ambitiøse unge talenter kan søge om optagelse på programmet. Bliver de udvalgt, vil The Scandinavian stille trænere og træningsfaciliteter til rådighed, ligesom de vil have adgang til rådgivning fra bl.a. Søren Kjeldsen og Arne Nielsson. De vil også modtage finansiel rådgivning i forhold til budgetter og eventuelle sponsorer. The Scandinavian vil desuden stille et beløb til rådighed for den enkelte spiller, som kan være med til at finansiere rejser til turneringer i ind- og udland samt træning.

”Vi kan se, at konkurrencen bliver hårdere og hårdere, og det er et specielt liv at være professionel golfspiller. Et liv som kræver 100 pct. dedikation, men også støtte og god rådgivning. Med dette program vil vi gerne hjælpe de største talenter til en så god start som muligt. Vi er glade for, at medlemmer som Søren Kjeldsen og Arne Nielsson, har lyst til at bruge tid og kræfter på at hjælpe vores talenter frem i verden,” siger bestyrelsesformand i The Scandinavian Golf Club, Lars Neumann.

Vi håber, at I vil tage godt imod det kommende initiativ. Vi har vedhæftet en mere detaljeret introduktion til udviklingsprogrammet. Hvis man er interesseret i at støtte det kan man skrive til golfclubboard@thescandinavian.dk.

FOR MERE INFORMATION OG ANSØGNING TIL TALENTPROGRAMMET – KLIK HER