Nyt Performance Studio

19. oktober, 2023

Efter nogle års forsøg med forskellige muligheder for indendørstræning på The Scandinavian og i betragtning af populariteten af den midlertidige simulator om vinteren, er vi glade for at fortælle jer, at et nyt permanent “Performance-studio” åbner den 27. november 2023.

For at udnytte medlems lounge-området i klubhuset bedre året rundt, vil lokalet indeholde en fuldt tilpasset TrackMan simulator med touchscreen.

Lokalet vil have flere funktioner og vil være tilgængeligt for medlemmer, der ønsker at booke private møder, golflektioner, fitting af udstyr, private-dining, og i alle andre tilgængelige tidspunkter vil det være tilgængeligt som en førsteklasses TrackMan golf-simulator, som du ville finde i de bedste indendørs centre.

Dette betyder også, at medlemmer nu for første gang vil have mulighed for at modtage indendørs golfundervisning i klubben i vintermånederne med Sarah-Jane Shepherd, Filip Bendix og Magnus Madsen. Lektioner skal bookes via GolfBox Proplanner som normalt, og trænerne vil organisere simulatorbooking.

Åbningstider for Performance Studio i december, januar og februar:

Mandag: 8:00 – 16:00

Tirsdag: 8:00 – 19:00

Onsdag: 8:00 – 16:00

Torsdag: 8:00 – 19:00

Fredag: 8:00 – 19:00 (16:00, når restauranten er lukket)

Lørdag: 9:00 – 19:00 (16:00, når restauranten er lukket)

Søndag: 9:00 – 16:00

Når lokalet anvendes til en golflektion eller fitting af udstyr, vil lokalet være inkluderet i prisen.

Når det bookes som en simulator, vil omkostningen være 200 kr. pr. time, og som tidligere år vil medlemmer have mulighed for at booke 1 time ad gangen. (*Dette vil blive revurderet baseret på kapaciteten)

Betaling vil blive foregå i shoppen eller restauranten, når shoppen er lukket.

Ved booking af lokalet som mødelokale eller private-dining vil omkostningerne være som tidligere. (ex medlemspris for mødelokale ½ dag kr. 2.300 kr. inkl. moms).

Tider i performance studiet kan bookes via GolfBox. Møder og privat spisning skal bookes via e-mail: membership@thescandinavian.dk.

Performance studiet vil ikke være tilgængeligt for andre end medlemmer og partnere hos The Scandinavian, medmindre man ledsages af en vores træner.