Nyt fra Eliteudvalget

9. januar, 2018

 

Eliteudvalget ønsker alle et Godt Nytår og ser frem til en spændende 2018-sæson.

Lørdag den 27. januar kl. 12-15 kan alle medlemmer møde os i klubhuset, hvor Eliten præsenteres for det nye træner-team.

Såfremt du ønsker at spille med i Eliten i den kommende sæson, er du velkommen til at møde op den 27 januar, alternativt, kan du sende os en mail på membership@thescandinavian.dk

 

Eliten stiller i år med et 1. 2. og 3. hold til Danmarksturneringen. Ydermere, stiller vi med et seniorhold til seniorrækken og et juniorhold til juniorrækken. Der er således god mulighed for at spille og træne i Eliteregi.

2018 bliver også begyndelsen til mere formaliserede rammer for Elitearbejdet. Målsætningen er at vinde Danmarksturneringen ved at skabe det bedste og mest professionelle Elitemiljø. Ved at have en bred Elite, som alle medlemmer kan relatere til, og ved at støtte de individuelle spillere, vil Eliten være for alle medlemmer i en eller anden henseende.

Eliten vil bl.a. tilbyde selskab af Elitespillere ved normale dagligdags golfrunder, og der vil være mulighed for  at alle medlemmer der ønsker det,  kan følge og være en del af Eliten.

 

Vi glæder os til lørdag d. 27. januar  hvor vi ser frem til at møde medlemmer , som er interesserede i Eliten.

Hvis du har spørgsmål vedrørende den 27. januar er du velkommen til at skrive til os på membership@thescandinavian.dk

 

På gensyn

Eliteudvalget