Nyt fra Bestyrelsen

1. marts, 2023

Kære alle,

Foråret er på vej og golfsæsonen nærmer sig og med fyldte søer og et vandreservoir der nu næsten er fyldt helt op er det med store forventninger om at banerne vil være i top-stand hele sæsonen.

Emner:
· Vinterens arbejde på banerne
· Medlemsundersøgelse
· Klubbens aktiviteter, turneringer og medlemstilbud i 2023
· Få ledige senior-medlemskaber

Vinterens arbejde på banerne
Hen over vinteren er der foretaget en række vedligeholdelsesopgaver og forbedringer, f.eks.:
• De gode erfaringer med at lægge sten som beskyttelse af områder og passager hvor vi gerne vil undgå slid er fortsat.
• Der er lavet træarbejde (stort set) på alle huller, fældet, flyttet, beskåret eller ryddet op under træer og buske.
• Taget på klubhuset er blevet repareret/vedligeholdt.
• Bunkeren på driving range er blevet fjernet
• Der er fjernet buske og træer på højre side af 13. New – så man nu har en flot udsigt ind over vandreservoiret som nu fremstår som en sø med vand

Disse tiltag kan man opleve ved selvsyn, idet vi vil gentage succesen fra tidligere år og invitere interesserede til en ”course walk” den 1. april, hvor David på en tur rundt på banerne vil vise og fortælle om vinterens arbejde.

TILMELD COURSE WALK HER

 

Medlemsundersøgelse
Medlemmernes feedback omkring medlemskabet, baner og faciliteter igennem den årlige medlemsundersøgelse indgår som vigtige bidrag til den løbende vedligeholdelse af The Scandinavian.

Medlemsundersøgelsen er hidtil blevet udsendt i foråret – inden eller tæt på sæsonstarten og derfor er svarene på spørgsmål om, f.eks. banernes kvalitet, tilgængelighed osv. ikke baseret på aktuelle oplevelser.
Derfor gennemføres medlemsundersøgelsen i 2023 i slutningen af august med henblik på evaluering umiddelbart inden årets generalforsamling i starten af oktober måned.

Husk, at man som medlem er velkommen til at skrive direkte til klubbens bestyrelse på clubboard@thescandinavian.dk, hvis man har kommentarer, spørgsmål eller lign.

Umiddelbart inden sidste års generalforsamling opfordrede vi medlemmerne til at skrive direkte til bestyrelsens mailadresse, og vi modtog en række tilbagemeldinger, kommentarer og spørgsmål, som vi har forholdt os til, besvaret og behandlet.

Klubbens aktiviteter, turneringer og medlemstilbud i 2023
Antallet af deltagere i klubbens turneringer har været faldende over de seneste år, og det kan der selvfølgelig være mange gode grunde til, men klubturneringer er med til at skabe gode oplevelser og fællesskab, så vi vil opfordre medlemmerne til at gå ind på Golfbox, hvor turneringskalenderen er tilgængelig og tilmelde sig årets aktiviteter og turneringer.

Her er også et overblik og mulighed for at melde sig til fitting og de mange attraktive træningstilbud (individuelt og hold), som The Scandinavians dygtige trænerteam tilbyder.

NYT
Bemærk at vi den 10. juni inviterer til en best ball turnering, hvor vi slutter af med en hyggelig grill-aften på terrassen.

Bemærk
Tidligere år har vi oplevet, at tilmeldingen til enkelte rækker har været meget begrænset og for at sikre udfordrende og spændende turneringer vil deltagerne i rækker med 5 eller færre deltagere blive overført til andre rækker.

Nye medlemmer
Vi glæder os til at byde klubbens nye medlemmer velkommen og der er planlagt 2 velkomstaktiviteter:

1. Velkomstmøde med indlæg og information om The Scandinavian, medlemstilbud, aktiviteter,herunder aktiviteter i Gents Club, Womans        Only, Seniors, turneringer osv.
2. Golfrunde, burger og informationsmøde

Nye medlemmer vil blive inviteret til disse events og opfordret til at tilmelde sig, så man har får en tidlig introduktion til faciliteterne, medlemstilbud og møder nye golfvenner.

TILMELD VELKOMSTMØDE FOR NYE MEDLEMMER HER

 

Få ledige senior- medlemskaber
Der er få ledige senior-medlemskaber. Så skynd jer at kontakte Signe, sij@thescandinavian.dk, hvis I har golfvenner, der er interesserede i at blive medlem på The Scandinavian.

Vi glæder os til varmere vejr med vækst i græsset og til at se jer tilbage på banerne.

God sæson.

The Scandinavian Golf Club

Lars Neumann

 

 

 

 

 

 

Oldvej 3
3520 Farum
+45 4817 4020