Nyheder oktober 2016

12. oktober, 2016

Nu nærmer vi os tiden hvor der kan forekomme frost om morgenen. I tilfælde af morgenfrost skal du være opmærksom på, at de første starttider kan være udsatte. Det er derfor en god idé, hvis du kontakter os for at høre, om der er sket ændringer med din starttid, hvis du har en booking på en dag med morgenfrost.

 

Hvornår vi lukker for spil på banerne er op til vejret og vores Course Manager Russell A. Anderson. Når vi kender datoen, hører I naturligvis fra os. I nedenstående link finder du information om vinterarbejdet med banerne.

 2016 Autumn Course Update – 101016

Træningsbanen Fra og med mandag den 31. oktober skal der spilles fra måtten på træningsbanen. Har du behov for at træne slag, hvor bolden tee’s op, vil der være et mindre, afmærket areal til det formål. Puttinggreens samt indspilsområde vil fortsat være åbent ligesom boldmaskinen vil være i funktion.

 

Brug af Club Car Fra og med mandag den 14. november stopper vi for brugen af buggies. Det sker for at skåne banen. Det er derfor ikke længere muligt at leje buggies efter søndag den 13. november. Det er naturligvis fortsat tilladt at bruge trolleys.

 

The Scandinavian Golf Club indkalder til generalforsamling

Søndag den 30. oktober kl. 10.00 afholder The Scandinavian Golf Club generalforsamling i klubhuset. I løbet at ugen udsendes der invitation til generalforsamlingen via mail.

 

Her vil du også få mulighed for at møde David Shepherd der er ny administrerende direktør for The Scandinavian pr. 15. november 2016. Vi håber, at du vil benytte muligheden for at byde David velkommen.

 

Julehygge Traditionen tro byder The Scandinavian på lidt julehygge i form af gløgg og æbleskiver. Det sker søndag 4. december mellem kl. 15.00 og 16.30. Her får du som medlem mulighed for at hilse på andre medlemmer, ligesom der også vil være mulighed for at gøre julegavekøb i shoppen.

 

Tilmelding til julearrangementet kan ske via GolfBox, eller du kan sende en mail til membership@thescandinavian.dk. Du er naturligvis altid velkommen til at ringe til os på 4817 4020.

 

Åbningstider Fra og med mandag den 31. oktober er shoppen/receptionen åbent alle hverdage mellem kl. 07.30 og 16.30, og i weekender mellem kl. 07.30 og 16.30. De samme åbningstider gælder for træningsanlægget med undtagelse af mandage, hvor der åbnes kl. 09.00. Har du golfudstyr stående i klubhuset, som du skal hente, skal det derfor ske både på hverdage og weekender inden kl. 16.30.