Nye retningslinjer fra 18. maj 2020

15. maj, 2020

Vi ser frem til endnu en gang at kunne lette en række af restriktioner for spil på The Scandinavian. Fra den 18. maj har vi mulighed for at åbne mere op for bl.a. restriktioner på banerne, træningsfaciliteterne samt tidsbestilling.

Det betyder at træningsfaciliteterne er åbne for både træning og opvarmning. Det gælder Driving Range, alle putting greens samt indspilsområdet. Vi beder både medlemmer og gæster tage hensyn til hinanden og fortsat efterleve vores værdier:

  • Respekt for anlægget
  • Respekt for golfspillet
  • Respekt for hinanden

Hvis der er stor efterspørgsel på træningsfaciliteterne, beder vi om at alle begrænser sig til 30 minutter på faciliteterne.

Det glæder os samtidig, at vi kan åbne tidsbestillingen alle dage fra kl. 07.00. Sidste starttid er kl. 19.50. Træningsfaciliteterne er åbne fra kl. 06.45 – 21.00. Der kan fortsat bookes tider 14 dage frem, men der er ikke længere nogle restriktioner for antal tider i Golfbox.

På banerne vil hulkopperne igen være tilbage ved normalen, ligesom river er tilbage i bunkers. Der er også nyt om New Course hul 6, som igen kan spilles som et Par 4 hul fra de vanlige teesteder. Det nye fairway område spilles foreløbigt som GUR med lempelse uden straf.

Fra mandag den 18. maj er det være muligt at få udleveret scorekort til private runder, pin placeringer, baneguides, tees mv. Tesla laderne på parkeringspladsen samt vandposter på anlægget er også tilgængelige.

Vi vil gerne takke for jeres samarbejde og opbakning i forbindelse med de nødvendige restriktioner., og blot minde om, at man som medlem har ansvar for de gæster man medbringer samt at alle gæster før besøg er  informeret omkring vores værdier , etikette samt de retningslinjer der er gældende.

Se opdaterede retningslinjer her