Monte Rei og Praia D’el rey

8. november, 2020

Vi tilbyder medlemmerne spændende partnerskaber med to af de bedste Golf Resorts i Portugal. Monte Rei i Algarve, som kontinuerligt rangerer som bedste bane i Portugal siden åbningen i 2007 og  Praia D’el rey lige nord for Lissabon. Praia D’el rey resort har tilknyttet West Cliff som er den nyeste golfbane i Portugal og allerede spået til at blive den bedste bane i Portugal indenfor de næste år.

 

Praia D’el rey Resort  

I vores partnerskab med Praia D’el rey Resort får I som  medlemmer tilbudt
to greenfee uden beregning, hvis der spilles fire runder ialt på de to baner. Derudover får
Der tilbydes 10% på overnatning, når I bor på Marriott Hotel på resortet.

 

Monte Rei

I vores partnerskab med Monte Rei får  I som medlemmer adgang til
alle private medlems-faciliteter på Monte Rei , det betyder adgang til privat bagrum, medlems-puttinggreen og adgang til medlemsetage i klubhuset. Derudover vil I få adgang til partner greenfeepriser og særlige attraktive priser på overnatning.

Partner Golf Rates 2021 -2022 – The Scandinavian

 

I modsætning til Pacific links og IMG prestige har vores portugisiske partner klubber indviliget i, at vores medlemmer kan foretage reservationer direkte med stederne. Darren Griffiths,  Golf  Director hos Monte Rei og Alexandre Barroso, Golf Sales Director på Praia D’el Rey, er vores direkte kontakter og begge vil være i stand til at give jer de bedste tilbud på de to resorts.

 

Kontaktinfo til Darren Griffiths på Monte Rei

Darren.griffiths@monterei.com

 

Kontaktinfo ved booking

golf@praia-del-rey.com

Att: Golf Counselor