Ny direktør på The Scandinavian

17. januar, 2024

Kære medlemmer,

 

Vi er glade for at kunne fortælle, at Christian Tage Nyvang Hansen fra 1. marts 2024 er ansat som ny direktør på The Scandinavian. Christian kommer med præcis den solide erfaring fra golfindustrien og det at lede en golfklub, som vi i bestyrelsen har været på udkig efter. Dertil kommer en grundig forståelse for The Scandinavians klubstruktur og det faktum, at vi skal drive en økonomisk sund klub, så vi kan blive ved med at udvikle både kvalitet og medlemstilfredshed.

 

Christian kommer fra en stilling som direktør i Københavns Golfklub, hvor han har været siden 2015. Christian er 44 år og bor i Birkerød med sin hustru Eva og døtrene Olivia og Silke. Han er uddannet cand.merc i kommunikation og ledelse fra Copenhagen Business School i 2006. Efter uddannelsen blev Christian ansat i LiqTech International A/S som Financial Controller. I 2010 blev Christian Produktionschef i samme firma. Christian har i mange år spillet golf på eliteniveau.

 

Christian fortæller: ”Jeg ser med stor glæde frem til at starte som direktør på The Scandinavian pr. 1. marts. The Scandinavian har for mig altid været en golfoplevelse af højeste kvalitet, hvilket jeg sammen med medarbejderstaben, vil udvikle til at blive endnu bedre i årene fremadrettet. Vi har et fantastisk sted som altid skal være en glæde at besøge som medlem eller gæst, hvor jeg ved at høj service og imødekommende professionalisme skal være i højsædet. Jeg glæder mig utroligt meget til at lære alle medarbejdere, medlemmer samt samarbejdspartnere at kende.”

 

Vi glæder os til at byde Christian velkommen fredag den 1. marts, og vi er sikre på at mange af jer gør det samme.

 

Bestyrelsen for The Scandinavian Aps