Mere plads på banerne i weekenden

30. august, 2019

Mere plads på banerne i weekenden

 

Kvalitet og tilgængelighed! Sådan lyder det igen og igen, når vi spørger jer medlemmer, hvad vi som klub skal prioritere. Kvaliteten af banerne arbejder vi hele tiden på, og heldigvis får vi lige nu mange positive tilbagemeldinger om banernes stand. Men vi har hørt fra nogle medlemmer, at de i weekenderne godt kan mærke, at vi er blevet flere. Da det stadig er en helt klar målsætning i klubben, at medlemmerne som hovedregel altid kan komme ud og spille uden for mange problemer med at få tider – også i weekenderne – så har vi sat os ned og undersøgt, hvad vi kan gøre. Vi har ganske enkelt forsøgt at analysere, hvordan vi kan skabe mere plads.

Det har medført, at vi har truffet to valg:

  1. De mindre klubturneringer (ikke åbningsturneringen, klubmesterskaber, Scandinavian Masters og afslutningsturneringen) vil vi sørge for at afvikle hurtigere, så der skal blokeres i fire timer i stedet for de nuværende 8 timer.
  2. Ændring af elite-strukturen i klubben.

 

Punkt 2 kræver nok noget forklaring. Vi ønsker som klub at støtte op om vores unge talenter, men med den nuværende struktur for eliten, hvor vi har to elitehold, der kæmper i Danmarks turneringen, er vi udfordret på tilgængelighed på weekenddage i løbet af sæsonen hvor disse turneringer afvikles. Derudover er der træningsrunder, der dog som regel afvikles på andre dage, men som alligevel er med til at fylde op.

Klubbens bestyrelse og ledelse har kigget på, hvordan vi kan løse disse udfordringer – og samtidig fortsætte og udvikle vores støtte til de unge talenter i klubben. Efter lange overvejelser og diskussioner er vi snart klar med en ny og ambitiøs elitestruktur. Den nye struktur betyder imidlertid, at vi nedlægger de to nuværende elitehold. Men altså langt fra at vi nedprioriterer de mest talentfulde af vores spillere.

Søren Kjeldsen og Arne Nilsson har sagt ja til at være ambassadører for programmet, det er vi naturligvis meget taknemmelige for, og de skal være med til at garantere, at vi bruger midler og kræfter rigtigt. Vi glæder os til at fortælle mere om projektet om kort tid.

Det har ikke været noget let valg for klubbens bestyrelse og for ledelsen. Men det er en enstemmig bestyrelse, der vurderede at medlemmerne vil være bedst tjent med denne løsning. Den slags ændringer er vanskelige, og vi anerkender, at mange har brugt masser af tid og energi på at repræsentere The Scandinavian de senere år. Andre har med utrolig generøsitet hjulpet holdene med ressourcer. Det takker vi jer alle for, og håber samtidig på bred støtte til det nye elitekoncept.

Klubben har i dag også to seniorhold og en række juniorhold, og de fastholdes som hidtil, da de næsten ikke optager weekendplads.

Nu vil vi implementere de to tiltag. Og så stadig følge udviklingen tæt, for vi ved, at ligesom banerne skal være i så god stand som overhovedet muligt, så skal vi fortsat sikre, at I medlemmer faktisk kan komme ud og spille, når I har lyst. Kvalitet og tilgængelighed er også kodeord for os.