AIRE Ancient Baths CPH

Som medlem af The Scandinavian kan du med medlemsfordele invitere din partner på en fantastisk spaoplevelse i AIRE Ancient Baths CPH

AIRE Ancient Baths Copenhagen tilbyder medlemmer hos The Scandinavian

15 min. ekstra massage

Bobler og chokolade

ved booking af spaoplevelse med koden “Thescandinavian”
(gælder ved bookinger af alle spaoplevelser)

 

Eksempler på spaoplevelser

LOVE CONSTELLATIONS 45′
En 45 minutters afslappende massage for to personer
med basaltsten, en beroligende eller energigivende olie efter eget valg,
termiske bade, en juice eller cava og trøfler.

ESCAPE TOGETHER 30′
En 30 minutters afslappende massage og en afslapningsrejse for to personer,
der består af en tur i dit eget tempo gennem bade med forskellige temperaturer
og cava eller juice.

BEER SOAK – FOR TWO
Nyd en unik oplevelse med et 30 minutters ølbad,
en 15 minutters kraniemassage, vores termiske bade samt en forfriskende Carlsberg øl for to.

 

 

Ny Carlsberg Vej 101
1799, Copenhagen
copenhagen@beaire.com
+45 80 83 0610

AIRE Ancient Baths Copenhagen

AIRE er templer dedikeret til afslapning af krop og sjæl. Et sted hvor tiden ikke eksisterer, og hvor sanserne udfordres. Inspireret af de antikke traditioner fra romerne og grækerne finder AIRE-oplevelsen altid sted i restaurerede historiske bygninger i hjertet af storbyer.

Oplevelsen har vand som hovedelement, og de 8 unikke termiske bade og eksklusive behandlinger skaber en helt særlig og magisk atmosfære.

I historiske omgivelser oplyst at levende lys begiver du dig – i dit eget tempo – ud på en sanserejse gennem forskellige termiske bade, der hver har deres temperatur og egenskaber. Nyd kontrasten mellem Caldarium(varmtvandsbad på 40ºC), Frigidarium (koldtvandsbad på 10ºC og isbad på 06ºC), Tepidarium (bad med tempereret vand på 36ºC), Balneum (bad med de tusinde dyser), Pediluvium (Koldstenskorridor), Laconicum (dampbad) med fokus på aromaterapi og afslappende eucalyptus for den ultimative detox, og Flotarium, et af de mest unikke bade med et saltindhold, der er lige så højt som i Det Døde Hav.

Her skabes øjeblikkelig mental ro, mens kroppen flyder ubesværet og vægtløs i vandet. De positive effekter af bade med forskellige temperaturer var velkendte i de gamle græske, romerske og ottomanske kulturer. Varmt vand løsner muskel- og ledspændinger, mens koldt vand stimulerer blodomløbet, opstrammer huden og skaber fornyet energi.