Medlemsaften med Søren Keldsen og Arne Nilsson

26. april, 2016

Kære medlem,

Vi har fornøjelsen at invitere til en Medlemsaften, mandag den 9. maj med Søren Kjeldsen og Arne Nielsson.

Der er kun plads til 72 i restauranten ved arrangementet, så skynd dig at melde til – gerne med en ven, som ikke er medlem af The Scandinavian – som du kan give en oplevelse ud over det sædvanlige.

Det er først-til-mølle-princippet, og melder du dig i tide kan du og din ven opleve din klubkammerat Søren Kjeldsen og hans coach Arne Nielsson fortælle om deres succesrige, nervepirrende og neglebidende samarbejde.

Senest har samarbejdet udmøntet sig i yderst flamboyante resultater for den positive dansker med de nu verdensberømte børn Mads og Emil, der lavede Happy Gilmore på globalt tv: En delt 7. plads ved US Masters på Augusta i Georgia, en delt 4. plads ved Open de España på Real Club Valderrama i Spanien,
et gevaldigt spring fremad på verdensranglisten – og tåspidserne lige inde over dørtrinnet til årets europæiske Ryder Cup Team.

Aftenens program begynder kl. 18.30 med middag i restaurant The Waters (selve arrangementet er gratis, men middagen koster 220 kr. pr. person).
Kl. 20 går Kjeldsen og Nielsson på, og de skal nok holde alle tryllebundne i de efterfølgende to timer.

Tilmelding skal som sagt ske hurtigst muligt og inden den 5. maj kl. 12.00 tilmembership@thescandinavian.dk – husk at oplyse medlemsnummer og navn på en eventuel gæst.
Du kan også ringe til receptionen på telefon: 4817 4020.

Vi glæder os til en festlig aften i klubben!