Lars Nysøe indgår i Proteamet på The Scandinavian

7. februar, 2017

Det er os en glæde at meddele, at Lars Nysøe med øjeblikkelig virkning indgår som en del af The Scandinavian Professional Team. Lars har været træner for The Scandinavian gennem to sæsoner, og vi er sikker på, at alle, der har fået træning af ham, har mærket fordelene ved hans 25 års erfaring.

Lars er en særdeles dygtig golftræner, og han har arbejdet med talrige ledende spillere, hvoraf den mest kendte er Thorbjørn Olesen. Samarbejdet mellem de to varede 16 år, begyndte da Thorbjørn var 10, og resulterede i foreløbig tre sejre på Europa Touren og en delt sjetteplads i The Masters i 2013. Lars har også arbejdet sammen med tre landsholdsspillere, og blev i 2012 hædret som “Årets Pro”.

Vi er glade for, at Lars har forpligtet sig til at blive et permanent medlem af vores team, og at vi kan gøre brug af hans ekspertise. Lars vil fortsætte det fine arbejde, han allerede har gang i med eliteholdene, ligesom han vil stå til rådighed ved private lektioner året igennem. For at booke træningstimer med Lars kan du kontakte receptionen på + 45 4817 4020 eller direkte til Lars på +45 4088 3534. Fra uge 9 vil det også være muligt at booke gennem GolfBox.

download