Kurser og træningsaktiviteter med Peter, Andreas og Nikolai

28. marts, 2018

Kurser med Peter, Andreas og Nikolai

Fast træningshold hver torsdag fra 08.00 – 09.30
Deltag i fast træningshold hver torsdag og få undervisning hver uge hele året rundt. Du mødes her med den samme gruppe mennesker og får undervisning af Nicolai Cetti. Temaet for træningen vil variere og træningen vil både blive struktureret som gruppe- og privatundervisning. Dynamikken i en sådan træningsgruppe er helt unik og i og med, at man kan bruge hinanden til at træne og konkurrere med sker både læring og udvikling hurtigere og bedre.

Kr. 1.200,- /mdr. Maks 8 deltagere. OBS – Tilmelding via mail cetti@djga.dk.

 

Short Game & Putting Boot Camp
Short Game og putting er to områder af golfspillet hvor de fleste spillere kan spare utroligt mange slag. Måske du er en af dem? Disse to dele af spillet er ikke begrænset af fysiske evner, og derfor er der i princippet næsten ingen grænse for hvor god du kan blive. Dette kursus tilbyder hele pakken indenfor indspil, bunkerslag og putting

Short Game træner Nicolai Cetti vil lære dig om alt fra de grundlæggende teknikker i chip og bunkerslag, til hvordan du tilpasser disse teknikker til alle de forskellige typer slag du kan komme ud for på en runde golf. Putting træner Nicolas Riiber vil lærer dig om den sunde putte-bevægelse, green-reading og effektive øvelser du kan bruge til din engen putte-træning fremover.

2 x 6 timer.

Kr. 2.000,- for medlemmer af The Scandinavian. Maks 24 personer (4 grupper af 6 personer).

 

Jernslags kursus med personlig Trackman
Rent statistisk set er det bevist, at jernslag er den del af golfspillet som den almene golfspiller kan hente flest slag på ved at forbedre. Nicolai Cetti giver der personlig feedback med videoanalyse, og under hele kurset vil du have din egen personlige trackman som hele tiden vil give dig feedback på dine slag.

2,5 timer

Kr. 900,- for medlemmer af The Scandinavian. Maks. 6 personer.

 

Course Management Kursus
Kunne du tænke dig at spare flere slag på din næste runde golf, uden at du behøver bruge mange ekstra træningstimer på træningsbanen. Det lyder måske for godt til at være sandt, men der er faktisk en løsning: Course Management. Eller sagt på dansk, måden hvorpå du igennem den rette taktik komme bedst muligt rundt på en golfbane.

2 x 8 timer (inkl. 2 x 18 hullers spil på Scandinavian New og Old Course)

Kr. 1.500,- for medlemmer af The Scandinavian. Maks 12 personer.


Driver kursus med personlig Trackman

Det er ingen hemmelighed, at golfspillet bliver betydeligt nemmere hvis du kan komme langt og lige fra tee med din Driver. Nicolai Cetti vil guide dig igennem alle de vigtige teknikker der skal til for at slå en god driver. Du vil modtage personlig undervisning med videoanalyse, og under hele kurset vil du have din egen personlige Trackman som hele tiden vil give dig feedback på dine drives.

2,5 timer

Kr. 900,- for medlemmer af The Scandinavian. Maks. 6 personer.

 

Short Game kursus
Tilhører du den kategori er golfspiller, der kan spare mange slag på en runde golf ved at blive bedre til at chippe og slå bunkerslag? Så er dette her din mulighed. Short Game træner Nicolai Cetti vil guide gruppen igennem de grundlæggende teknikker indenfor disse typer slag, og du vil modtage personlig undervisning med video-analyse.

Efter kurset får du en personlig træningsside på worldofshortgame.com med Voice-over video fra kurset samt træningsøvelser til din fremtidige Short Game træning.

3 timer

Kr. 800,- for medlemmer af The Scandinavian. Maks. 6 personer.

 

Se alle kurser her og tilmeld dig via GolfBox eller membership@thescandinavian.dk.

Læs mere om PGA professionals Peter Thomsen, Andreas Kali og Nikolai Cetti