Kurser og holdforløb med PGA Pro Magnus Madsen

Mød Magnus

PGA  A-PRO 

-færdiguddannet i februar 2022

Junior- og begynder-træner hos Dansk Golf Union

Certificeret PGA – PRO i samarbejde med PGA

Trackman Level 2

The Scandinavian Coaching Development w.

Kristian Baker
Tom Reid Dragonfly Golf
Hugh Marr
Simon Dyson
Steve Astle
Søren Hansen

Mine visioner 

Jeg stræber efter et sundt træningsmiljø, hvor alle former for golfspillere kan føle sig komfortabel. Min absolut stærkeste kompetence er struktureret træning, jeg vil finde den bedste vej til at gøre dit golfspil bedre og dermed have den letteste løsning, til når det går galt. Min undervisning er blanding mellem data, video og fornemmelse. Du vil aldrig gå fra min undervisning uden at have lært om dit eget sving, jeg vil uddanne dig i dit eget golfsving og spil.

Kurser

 

Driver Boost

6. april – 10:00-11:30

pris for gæster 500,-

Bedre kontakt med bolden, sikkerhed fra tee og lidt fart. Ønsker du bare én af de færdigheder, så tag med til dette kursus, hvor PGA-Pro, Magnus Madsen, vil forbedre dine teeslag.

 

Shortgame & Bunker Kontrol

6. april – 11:30-13:00

Pris for gæster 500,-

Vil du gerne fjerne usikkerheden omkring green og i bunkeren? Så tag med til dette kursus og lær teknikkerne, som vil tage dit spil til nye højder

 

Træf bolden bedre! – Jernslag

20. april – 11:30-13:00

pris for gæster 500,-

God kontakt mellem bold og slagflade sikre bedre højde, længde og stabilitet i dit golfspil. Til dette kursus vil PGA-Pro, Magnus Madsen, hjælpe dig med at få leveret køllen korrekt ned til bolden.

 

Løbende par-træning

23. april – 30. april17:00-18:30

07. maj – 14. maj  – 17:00-18:30

Pris for gæster 1400,-

Ønsker du at møde andre par, socialisere med klubbens medlemmer, finde spillepartnere til dine runder og få undervisning på samme tid? – Så tag med til dette løbende kursus, hvor PGA-Pro Magnus Madsen vil sørge for undervisning under gode rammer.

 

Putting – Start bolden korrekt

27. april – 11:00-12:30

Pris for gæster 500,-

Færre Putts er lig med flere point. For at mestre din putting, så skal du være i stand til at starte bolden korrekt ud af din startlinje. Ønsker du at forbedre din putting og dykke ned i teknikken om et putt der er sendt korrekt afsted, så tag med på dette kursus og putt færre gange på dine runder.

 

Magnus Madsen kan kontaktes på mm@thescandinavian.dk