Kurser og holdforløb med PGA Pro Magnus Madsen

Mød Magnus

PGA  A-PRO 

-færdiguddannet i februar 2022

Junior- og begynder-træner hos Dansk Golf Union

Certificeret PGA – PRO i samarbejde med PGA

Trackman Level 2

The Scandinavian Coaching Development w.

Kristian Baker
Tom Reid Dragonfly Golf
Hugh Marr
Simon Dyson
Steve Astle
Søren Hansen

Mine visioner 

Jeg stræber efter et sundt træningsmiljø, hvor alle former for golfspillere kan føle sig komfortabel. Min absolut stærkeste kompetence er struktureret træning, jeg vil finde den bedste vej til at gøre dit golfspil bedre og dermed have den letteste løsning, til når det går galt. Min undervisning er blanding mellem data, video og fornemmelse. Du vil aldrig gå fra min undervisning uden at have lært om dit eget sving, jeg vil uddanne dig i dit eget golfsving og spil.

Kurser

Den totale golfoplevelse 

Fredag 21/04 2023

Kl. 13:00-16:00

Pris 1.500, – (prisen er for ikke medlemmer )

Mangler du at blive uddannet i dit eget golfsving? – Så er der nu mulighed for at tilmelde dig et kursus, hvor vi har 3 timer til at analysere, teste og træne store dele af dit spil. Kurset vil fokusere på alle aspekter af spillet, fra shortgame og putting til jernslag og køller. Efter kurset vil du modtage en fuld-swing rapport med øvelser til range, indspil og putting, som du kan tage med dig videre!

Vores træningsfaciliteter udgør mange af de udfordringer vi ser på banen. Uanset om du har HCP 12 eller er en erfaren singlehandicapper, der ønsker at finjustere dine færdigheder, vil vores faciliteter give dig det perfekte miljø til at træne og forbedre dit spil. Så kom ud og oplev udfordringen og spændingen ved golf på sit bedste!

MAX HANDICAP 12.

Driver Boost

Onsdag 12/04 2023

KL 16:30-18:00

Pris 500,- (prisen er for ikke medlemmer )

Kom godt afsted fra Teeboxen!

Dette golfkursus er designet til at optimere dit golfspil med fairway woods og driver. Vi vil benytte Trackman-data og videoanalyse til at gennemgå svinget og efter kurset vil du modtage en instruktionsvideo, som du kan bruge til selvtræning, så du ikke glemmer, hvad du skal arbejde videre på efter kurset. Få mest muligt ud af dit spil med denne unikke mulighed for at forbedre dine færdigheder med moderne teknologi og træning i realtid.

 

Shortgame Master

Onsdag 19/04 2023

kl. 15:00-16:30

Pris 500,- (prisen er for ikke medlemmer )

Bliv en del af dette 90 minutters intensive golfkursus med fokus på shortgame og tag dit golfspil til næste niveau! Under dette kursus vil vi fokusere på væsentlige områder af kortspil, herunder slag fra forskellige underlag, bunker, viden om dine wedges, spinkontrol, det høje og lave slag.

Du vil også lære værdifulde teknikker gennem øvelser og øvelser i bounce-læsning for at forbedre dit spil på banen. Med hands-on instruktion og individuel opmærksomhed vil vores erfarne golfinstruktør, Magnus, hjælpe dig med at mestre fundamenterne i det korte spil og bringe dine færdigheder til nye højder. Tilmeld dig i dag og start din rejse mod et mere selvsikkert og succesrigt shortgame teknik!

 

Træn som en Pro

Hver tirsdag. Start fra den 28. Marts til og med 30. Maj

Kl. 17:30-19:00

Pris pr. gang – 400,-(prisen er for ikke medlemmer )

Gør dig klar til at forbedre dit spil i foråret med vores ”Træn som en Pro” kursus med vores A-Pro Magnus Madsen! Vi træner hver tirsdag i april og maj i 90 minutters fokuseret og lærerig træning. Mangler du værktøjer til selvtræning, og mangler du nogen at træne med? Så deltag i dette kursus! Du bestemmer selv, om du vil købe adgang til hver tirsdag, eller om du har lyst til at prøve kurset af en enkelt tirsdag.

Mød fremtidige spillepartnere, udvid dit netværk og noter dine bedste træningsværktøjer og øvelser ned, til selvtræning. Du vil modtage personlig opmærksomhed og vejledning fra PGA Pro, Magnus Madsen. Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at tage dit spil til næste niveau! For at tirsdagstræningen ikke bliver aflyst, så skal det opfylde disse krav:

Et minimum af 4 og et maksimum af 8 deltagere.

Magnus Madsen kan kontaktes på mm@thescandinavian.dk