Kurser og holdforløb med PGA Pro Magnus Madsen

Mød Magnus

PGA  A-PRO 

-færdiguddannet i februar 2022

Junior- og begynder-træner hos Dansk Golf Union

Certificeret PGA – PRO i samarbejde med PGA

Trackman Level 2

The Scandinavian Coaching Development w.

Kristian Baker
Tom Reid Dragonfly Golf
Hugh Marr
Simon Dyson
Steve Astle
Søren Hansen

Mine visioner 

Jeg stræber efter et sundt træningsmiljø, hvor alle former for golfspillere kan føle sig komfortabel. Min absolut stærkeste kompetence er struktureret træning, jeg vil finde den bedste vej til at gøre dit golfspil bedre og dermed have den letteste løsning, til når det går galt. Min undervisning er blanding mellem data, video og fornemmelse. Du vil aldrig gå fra min undervisning uden at have lært om dit eget sving, jeg vil uddanne dig i dit eget golfsving og spil.

Kurser

Kurser i 2024 opdateres snarest!

 

Magnus Madsen kan kontaktes på mm@thescandinavian.dk