Information til nye medlemmer

22. april, 2020

 

Hvilke golfnetværk er der mulighed for at deltage i?

På The Scandinavian er der en række muligheder for at deltage i vores interne netværk. For alle herrer er der mulighed for at være medlem af Gents Club og damerne kan deltage i Women only. Vi har desuden nogle spændende ynglinge og junior programmer, som der også er mulighed for at deltage i.

I 2020 har vi ligeledes opdateret vores erhvervsnetværk, The Scandinavian Business Forum, der byder på spændende oplæg og mulighed for netværk blandt medlemmerne.

Se alle dine muligheder her

 

Hvad er mulighederne for at øge mine bekendtskaber på The Scandinavian?

For os betyder det rigtigt meget, at nye medlemmer på The Scandinavian føler sig både godt tilpas og  velkommen i de nye omgivelserne. Derfor gør vi rigtig meget ud af, at alle nye medlemmer har spillepartnere som de kan nyde faciliteterne med.

Vi anbefaler at deltage i diverse interne netværk, arrangementer og turneringer i The Scandinavian Golf Club. Som nyt medlem er du også meget velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig med at finde nye spillepartnere.

Grundet Covid-19 kan det på nuværende tidspunkt være svært at matche medlemmer sammen, men så snart vi kan åbne op for dette, gør vi alt hvad vi kan for at sikre dit sociale netværk.

 

Er der nogle regler og retningslinjer for mit medlemskab?

The Scandinavian har formuleret en grundlæggende etikette, for at sikre den forventede og positive oplevelse på vores to fantastiske golfbaner, og på anlægget generelt. Vi har således ikke en lang liste med en række regler. Etiketten understøtter vores værdigrundlag, som primært omhandler følgende 3 værdier:

Respekt for anlægget

Respekt for golfspillet

Respekt for hinanden

Benyttes etiketten som tiltænkt, skabes muligheden for at fremelske ærlig, høflig og værdig opførsel blandt både medlemmer og gæster. Alle mindes om at vise passende hensyn overfor vores faciliteter.

Etikette

 

Hvad er processen omkring tidsbestilling, tjek-in og spil på banerne?

Under normale omstændigheder kan du booke tid på banerne via GolfBox 28 dage i forvejen. Du kan naturligvis booke til dig selv på tiden, men samtidig også booke andre medlemmer og gæster på din tid.

På The Scandinavian er der kutyme for, at man ikke booker sig på andres tee tid, medmindre det er aftalt i forvejen.

Når du kommer til klubben, vil vi rigtig gerne se dig i Pro Shoppen og receptionen, hvor du tjekker ind til din runde. Det er også her du får udleveret dit scorekort, dagens pin placering og samtidig får alle de nødvendige informationer før din runde.

Vi gør dog opmærksom på, at ovenstående regler for nuværende er suspenderet grundet Covid-19.

 

Må jeg medbringe gæster på The Scandinavian?

Du er meget velkommen til at medbringe gæster på The Scandinavian, dette er dog ikke muligt pt. Under normale omstændigheder kan du fylde din bold op (op til 3 gæster) med gæstespillere. Prisen er kr. 650,- pr. runde. Èn gang årligt kan du fylde to bolde (op til 7 gæster) til samme pris. Dette skal dog aftales på forhånd.

Du kan medbringe lige så mange gæster du vil i løbet af året. Den enkelte gæst kan dog maksimalt spille 6 runder årligt til kr. 650,-. Herefter er prisen kr. 1.500,-.

Når du medbringer gæster, er det vigtigt at de opfylder vores hcp. krav på hcp. 30. Som medlem er du ligeledes ansvarlig for, at de følger The Scandinavians retningslinjer og værdier.

Desværre er der på nuværende tidspunkt lukket for gæster grundet Covid-19. Vi håber at åbne op for dette snarest muligt.

 

Hvornår får jeg mit bag-tag udleveret?

Under normale omstændigheder ville du naturligvis have fået din velkomstgave og dit bag-tag udleveret til vores samtale, men desværre er dette ikke muligt på nuværende tidspunkt.

Du kan i stedet får det udleveret i Pro Shoppen når du spiller næste gang. Husk dog at følge de gældende retningslinjer for håndhygiejne.

 

Hvor finder jeg information om turneringer og aktiviteter?

På Dashboardet på thescandinavian.dk finder du alt relevant information om dit medlemskab på The Scandinavian. Her finder du også årets turnerings- og aktivitetskalender og  du har mulighed for at tilmelde dig alle aktiviteterne. Dette kan ligeledes ske via GolfBox.

Har du spørgsmål til nogle af aktiviteterne, så er du meget velkommen til at kontakte os – membership@thescandinavian.dk eller på 48174020

 

Hvad gør jeg hvis jeg har bekendte, der ønsker at være medlem på The Scandinavian?

På The Scandinavian er vores medlemskab bygget op på en proponeringsmodel, hvor eksisterende medlemmer kan proponere nye medlemmer til medlemskab.

Medlemmer der proponerer nye medlemmer, spiller en stor rolle, når de introducerer nye medlemmer til klubben, bl.a. via uddybning af The Scandinavians værdier. Det er med til at sikre, at alle medlemmer fortsat kan nyde godt af klubbens faciliteter.

Hvis du ønsker at anbefale og proponere et nyt medlem bedes du kontakte Signe Jørgensen på sij@thescandinavian.dk.

Læse mere om vores proponeringsmodel her

 

Hvad er mulighederne for træning?

På The Scandinavian tilbyder vi nogle af de bedste træningsfaciliteter i Danmark. Der er mulighed for at træne med kvalitetsbolde fra Titleist på Driving Rangen og indspilsområdet samt benytte vores 4 putting greens omkring klubhuset.

Driving Rangen er delt i 2 niveauer og indeholder 3 overdækkede udslagshuse. Der er mulighed for at låne en Trackman til din træning (skal dog bookes på forhånd).

Vi byder samtidig på nogle af landets bedste Pro’er, der tilbyder enkelt lektioner, gruppeundervisning samt en række kurser og hold forløb i løbet af sæsonen. Vores trænerteam består af PGA Professionals Camilla Brok, Peter Thomsen, Andreas Kali og Nicolai Cetti samt vores to elever Magnus Baagø og Magnus Madsen.

Lektioner og kurser bookes via GolfBox Pro Planner eller ved at kontakte os på membership@thescandinavian.dk.

Læs mere om vores mange træningsmuligheder her

Pt. er der restriktioner ifh. til træningsanlægget – læs mere her 

 

Hvilke medlemsfordele er der i forbindelse med mit medlemskab?

Dit medlemskab på The Scandinavian indeholder først og fremmest muligheden for at benytte alle vores faciliteter på banerne og i klubhuset. Vi har desuden tilføjet en række fordele til dit medlemskab, som du forhåbentligt har mulighed for at benytte.

Vi tilbyder bl.a. klippekort på ydelser såsom medlemsgæstegreenfee, leje af Club Cars og træning, og du får også en speciel medlemsrabat på leje af vores mødelokaler.

Du har desuden mulighed for at benyttes vores mange partnerklubber og golfnetværk i udlandet, som giver dig adgang til lukkede baner eller reducerede priser over hele verden.

Se alle dine medlemsfordele her