IMG Prestige

1. august, 2017

IMG Prestige

Vi glæder os over at kunne fortælle jer at The Scandinavian er blevet inviteret til, at blive en del af
IMG (International Management Group) Prestige Collection. I lighed med vores deltagelse i netværket Pacific Links betyder det, at vores medlemmer kan besøge flere internationale baner med særlige fordele, hvor det tidligere har været svært at få adgang til.

IMG Prestige er et netværk baseret på gensidige aftaler mellem førsteklasses golfresorts og golfpartnere fra hele verden, som alle har en tæt relation til IMG. Medlemmer og deres gæster fra hver deltagende klub i netværket har adgang til specialpriser, rabatter, fordele og privilegier, der tilbydes af de andre deltagende klubber og udvalgte IMG Prestige-partnere via IMG Prestige Concierge.

Vores deltagelse i dette netværk betyder at I som medlemmer samt jeres gæster har adgang til private baner som Walton Heath, Archerfield og The Dutch, samt særlige privileger på Turnberry, Son Gual og La Manga for blot at nævne nogle få.

Mens vi kun har nævnt baner i Europa, giver IMG prestige vores medlemmer adgang til over 100 golfklubber på tværs af 6 kontinenter.

Læs mere om IMG Prestige

 

Ved ønske om booking af baner bedes du sende en mail på membership@thescandinavian.dk med dine ønsker.