Foxhills Country Club & Resort

Vi er glade for at byde velkommen til en ny partnerklub i udkanten af London. Foxhills Country Club and Resort er et fantastisk sted, der tilbyder meget mere end bare god golf.

Som en del af dette nye partnerskab tilbydes medlemmerne af The Scandinavian ”medlem gæstepris” på alle greenfees. Derudover er The Scandinavian hver måned berettiget til at bruge fire gratis greenfees, der gives til medlemmerne efter først til mølle-princippet.

Foxhills resort inkluderer to mesterskabsgolfbaner, en par 3-bane (den første af sin art i Storbritannien), tre restauranter, over 70 værelser og suiter samt et fitnesscenter og et kurbad. Foxhills er ideel til weekendture, golfferie og med et stort udvalg af sportsaktiviteter og spa er der noget for enhver smag på dette golfresort.

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.Læs mere her

OK