Fantastisk start for Sebastian og Frederik

29. maj, 2020

I efteråret 2019 introducerede The Scandinavian et unikt talent program, der har til formål at hjælpe og supportere unge og ambitiøse golfspillere, med en ambition om at have en karriere indenfor golf.

På trods af en række turneringsaflysninger- og udskydelser i foråret 2020 har The Scandinavians Talent Program fået en forrygende start med sejre til både Sebastian Friedrichsen og Frederik Birkelund i to af årets første turneringer.

Sebastian vandt årets første turnering, da han tog sejren i Sydsjællands Open for spillere under 22 år. Ugen efter vandt Frederik Birkelund DJGA Spring Open på Royal Golf Club, skarpt forfulgt af netop Sebastian, som tog 2. pladsen.

Louise som også er en del af talent programmet og til daglig har en kategori på LET, har pga. aflyste turneringer ikke kunne prøve sit talent af her i foråret. Vi håber for Louise at dette snart bliver muligt.

Som medlem på The Scandinavian har du og din virksomhed mulighed for aktivt at støtte de 3 unge talenter på vej mod succes. Via programmets Goodwill Sponsorat får du mulighed for at profilere dig overfor dit netværk og naturligvis de allerede eksisterende sponsorer.

Læs mere her