Car Care

Få din bil rengjort mens du spiller golf!

 

Forkæl dig selv og din bil med en ren kabine når The Scandinavian i samarbejde med Private Car Care tilbyder alle medlemmer at få rengjort bilen, alt imens i nyder faciliteterne.

Private Car Care sørger for en fuld indvendig rengøring af bilen, herunder bl.a. støvsugning, vinduespolering, vinylbehandling, rens af sæder, læder pleje mv. og overholder naturligvis alle retningslinjer i forhold til både miljø og hygiejne.

Som medlem på The Scandinavian kan du få rengjort bilen til kr. 399,- (normalpris kr. 799,-). Du kan få rengjort bilen alle torsdage, lørdage og søndage i golfsæsonen.

Book din rengøring på www.privatecarcare.dk (husk at bruge rabatkoden SCANDINAVIAN). Aflever din nøgle i receptionen når du kommer, så sørger vi for at bilen er klar når du kommer retur.

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.Læs mere her

OK