Private Car Care

Få din bil rengjort mens du spiller golf!

Vi glæder os over, at vi fortsat kan tilbyde vores medlemmer bilrengøring ved Private Car Care. Efter positive tilbagemeldinger sidste år, hvor mange medlemmer valgte at gøre brug af medlemsfordelen – udvider vi nu mulighederne for få rengjort din bil.

Fra i år kan du således få rengjort bilen alle ugens 7 dage, i stedet for forrige års 2-3 udvalgte dage om ugen.

Som medlem af The Scandinavian kan du blot kontakte Private Car Care, bruge vores rabatkode og dernæst vælge, hvor og hvornår du ønsker at få rengjort din bil. Her kan du vælge rengøring af bilen på Scandinavians parkeringsområde eller på din egen adresse.

Private Car Care sørger for en fuld indvendig rengøring af bilen, herunder bl.a. støvsugning, vinduespolering, vinylbehandling, rens af sæder, læder pleje mv. og overholder naturligvis alle retningslinjer i forhold til både miljø og hygiejne.

Du vil med rabatkoden opnå en yderst fordelagtig pris, på enten 399,- for en enkelt vask eller 299,- på månedlig basis for fri bilvask. Ydermere, får du som medlem ½ pris på den første måned ved køb af et månedlig abonnement.

Hvis bilen trænger til en forårsklargøring, eller har blot har brug for en grundig rengøring i dybden, kan du læse mere på www.privatecarcare.dk eller kontakte dem på kontakt@privatecarcare.dk / +45 2528 6660

 

(husk at bruge rabatkoden SCANDINAVIAN)

 

 

 

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.Læs mere her

OK