David Shepherd har fået nyt job

18. december, 2023

Vores direktør, David Shepherd, forlader efter syv år The Scandinavian for at tiltræde som CEO for The Wisley Golf Club i London.

Det er naturligvis beklageligt, men samtidig er det en kæmpe anerkendelse af det arbejde, David har leveret for The Scandinavian, at han nu rykker videre til en af Europas førende golfklubber.

Bestyrelsen på The Scandinavian APS udtaler: ”Vi har været overordentligt glade for det, David har leveret for The Scandinavian. Med sin kolossale viden om golf og sin vindende personlighed, er det på fornemste vis lykkedes for David og det hold, som han har stået i spidsen for, at skabe en klub, som på alle områder bevæger sig fremad. Vi er kede af at se David rejse, men forstår naturligvis, at et tilbud fra en klub som The Wisley, er svært at sige nej til. Vi ønsker David og familien al held fremover – og glæder os til at se ham som gæst på The Scandinavian.”

David fortæller, at ikke mindst muligheden for at flytte familien hjem til Storbritannien, har været en afgørende faktor. Og så naturligvis, at det er til en klub med The Wisleys format.

David Shepherd udtaler: “Det er med et tungt hjerte, at min familie og jeg forlader The Scandinavian og Danmark i marts for at vende tilbage til London. Jeg vil gerne takke alle bestyrelsesmedlemmer, medlemmer og især teamet i klubben for at gøre mit ophold i Danmark til en tid, som jeg altid vil huske med glæde. The Scandinavian er et specielt og helt unikt sted med mange fantastiske og engagerede mennesker, som uden tvivl vil fortsætte med at arbejde hårdt for at hjælpe klubben med at blive endnu bedre. Jeg vil forblive en fan og støtte af klubben – selv om det fremover bliver på afstand.”

David forbliver i klubben indtil slutningen af marts. Arbejdet med at finde Davids afløser er allerede i fuld gang.

 

De bedste hilsner

Bestyrelsen på The Scandinavian APS