Dansk Golf Akademi takker af ved udgangen af 2022

27. september, 2022

Ved udgangen af 2022 vil Dansk Golf Akademi ikke længere være en del af trænerteamet på The Scandinavian.

 

I 2017 kom Peter Thomsen, Andreas Kali & Nicolai Cetti til The Scandinavian og de har været en del af vores trænerteam. I de senere år har Peter valgt at fokusere på andet end at være golftræner. Andreas har fokuseret på at udvikle unge talentfulde golfspillere med stor succes og Nicolai har været involveret i den daglige træning af klubbens medlemmer.

 

Fra 2023 vil Dansk Golf Akademi fremadrettet fokusere på deres eksisterende klubber.

 

”Jeg har været rigtig glad for at være en del af træner-teamet på The Scandinavian og det har været en stor glæde at hjælpe medlemmerne med at blive bedre golfspillere. Jeg vil komme til at savne stedet og medlemmerne. Som en del af vores aftale vil jeg være til rådighed og give lektioner året ud så I har mulighed for at anvende jeres klippekort. Jeg ser frem til at se jer på rangen.” Nicolai Cetti, Dansk Golf Akademi

 

The Scandinavian vil fortsat fokusere på at udvikle vores talentfulde trænere Magnus og Filip. Samtidig er vi i gang med at undersøge hvordan vores trænerteam i 2023-sæsonen skal se ud.

 

” Vi er virkelig stolte over, at vi i løbet af de seneste år har været med til at udvikle vores egne PGA-proer og vi ser frem til at se hvordan Magnus og Filip udvikler sig. At have vores eget trænerteam af kvalificerede PGA-trænere har altid været vores mål. Vores vision er fortsæt at have de bedste træningsfaciliteter og trænere til rådighed for vores medlemmer. Vi takker Peter og hans team for nogle succesfulde år og ønsker Peter, Andreas og Nicolai alt det bedste på hver deres rejse fremover”