Covid – 19 opdatering 23. april 2020

23. april, 2020

Ligesom resten af samfundet kan The Scandinavian også langsomt åbne op for mere aktivitet. Derfor ser vi frem til at kunne tilpasse de restriktioner for spil på banerne der vedrører booking af teetider.

Den seneste opdatering gav bl.a. mulighed for at spille i 3- og 4 -bolde, hvilket har betydet at flere og flere medlemmer fortsat kan benytte faciliteterne. I forlængelse heraf vil det fra fredag den 24. april være muligt at have i alt 4 tider i Golfbox – to på New Course og to Old Course.

Vi evaluerer situationen løbende, og vil i de kommende uger tage stilling til, hvornår vi kan tilbyde at alle igen kan booke de normale 4 uger i forvejen.

Med ovenstående tilpasning af retningslinjerne, beder vi om at alle medlemmer respekterer hinanden, og ikke at booket tider, som man ikke er 100 % sikker på at benytte. Vi har desværre oplevet medlemmer, der har booket en 1-bold og herefter ’venter’ på at familie og venner, som allerede har det tilladte antal tider. Vi opfordrer til at denne metode ikke benyttes, men at vi i stedet respekter hinanden, så alle har mulighed for at benytte faciliteterne.

Hvis du ønsker at spille med andre medlemmer, så giv os gerne besked herom. Specielt på de eftertragtede dage, giver det os mulighed for at åbne så mange tider som muligt.

 

Gæster og træningsfaciliteter

Et par medlemmer har spurgt til, hvornår der igen kan medbringes gæster. Det vil naturligvis ske hurtigst muligt, men desværre ikke i den nærmeste fremtid. At skabe tilgængelighed på banerne for vores medlemmer forbliver vores første prioritet.

Når det kommer til driving rangen, vil vi i første omgang gerne takke jer for at følge vores retningslinjer. Vi har kun oplevet ganske få episoder, hvor dette ikke var tilfældet. Så snart myndighederne tilpasser reglen for forsamlinger over 10 personer, vil vi se på mulighederne for at åbne alle træningsfaciliteter.For nuværende gælder forbuddet dog frem til 10. maj.

Det betyder desværre også, at klubaktiviteter og turneringer i første omgang er aflyst frem til 10. maj. Det gælder dog ikke for hulspilsturneringen, hvor første runde kan spilles fra

1. maj. Tilmelding i Golfbox frem til 29.april.

Banerne

Tak for alle jeres positive tilbagemeldinger vedrørende banernes tilstand efter vinterens opdateringer, det er med til at øge motivationen for alle medarbejdere. Både Russell og resten af greenkeeper teamet arbejder fortsat hårdt på, at tilbyde alle de bedste konditioner for spil, men er samtidig udfordret af en mindre medarbejderstab samt en ekstrem tør periode.

Som I sikkert ved er det nye projekt på New Course hul 6 blevet sået, og vi er meget tilfredse med hele processen. Når vi har en hel overflade af græs, og har haft mulighed for at klippe området, vil vi igen åbne hullet som normalt. Vi forventer at dette er aktuelt i slutningen af maj.

Vi opfordrer alle til at udvise tålmodighed og være taknemmelige over, at vi i Danmark fortsat har mulighed for at spille golf i det fantastiske vejr.